Tytöt täyttä rautaa!

Nyt on taas saatu nauttia fitnessurheilusta ja tälläkertaa kotisohvalta. Kuinka mahtavaa, että fitness on noteerattu urheilulajina ja näytetään suorana yle areenalla! Kotimamma sai seurata parhautta vauva kainalossa.

Oon aina ollut body. Vuosi sitten päätettiin, että lähden kisaamaan bodyssä ja mun kisadebyytti ois ollu tänä syksynä.  Jostain syystä, oon alkanu fiilaa bikiniä oikein urakalla. Bikini on kehittyny mun mielestä ihan älyttömän hyvään suuntaan,jotenkin tyylikkäämmäksi. Asennot on mielestäni parantuneet ja ns.turha heikutus on jäänyt pois. Mä tykkään!  Raskauden aikana musta tais tulla bikini ja fitnesspäissään tilasin kisakengät. Nähtäväksi jää tuleeko ne koskaan näkemään päivänvaloa.

Taas tänäkin vuonna Lahden lavoilla nähtiin kovatasoisia kisaajia. Upeeta fysiikkaa, kauniita lookkeja ja itsevarmaa esiintymistä. Lajin suosio pitää pintansa ja taso nousee!

Tänävuonna sain jännittää team Fullmetal tyttöjen puolesta! Ja ei sanat riitä, kuinka upeaa menestystä tuli! <3

Kaiken takana on tietenkin nainen rautaisella otteella nimittäin valmentaja Heidi Edelmann.

 

Liisa Eronen haki Lahdesta yleisen sarjan kirkkaimman pystin!

Jenna Ukkonen yleisestä sarjasta SM3, junnuissa 2. ja Nelli Pasanen yleisestä SM4 ja junnuista sitä kirkkainta eli kultaa!

Oon niin onnellinen tiimiläisten puolesta! UPEAA työtä niin kisaajilta kuin valmentajaltakin! Täyttä rautaa 😉

Motivaatiota just sun viikkoon! 😉

 

-A-

 

 

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu