AlonaTV:n tavoite on toteutunut

Hello!

Sain jokin aika sitten palautteen/viestin Pakkotoiston forumissa joka oli niin mahtava, että mun on aivan pakko kertoa siitä teille. 

Tässä on palaute joka todisti AlonaTV:n yhden tärkeimmistä tavoitteista täyttyneen.

Kiitos jälleen Alonalle videosta. Näillä on ollut oikeasti iso vaikutus omaan tekemiseen. Tätä uusinta videota aloin katsomaan ihan vain uteliaisuuttani, että mitäs tämä on. No lopputulemana oli, että tajusin että mulla on mahdollisuus päästä lääkikseen, kun teen työtä sen eteen. Aiemmin en ollut luottanut itseeni niin paljoa, että olisin uskaltanut. Minulla on jo yksi ammatti alla, mutta en todellisuudessa ole missään vaiheessa ollut tyytyväinen itseeni tai oikeastaan siihen, mitä olen opiskelemalla saavuttanut. Nyt on lääkikseen preppausmatsku tilattuna ja kova työ alkaa kirjojen saavuttua.
Kiitos vielä! :)
— https://pakkotoisto.com/threads/poseland-videot.127479/page-16

Tämä on juuri sitä mitä olen videoilla hakenut. Halusin luoda kanavan jossa katsoja voi saada ideoita muiden tarinoista ja niiden kautta löytää myös oman vahvuuden. Ihminen usein epäilee itseään eikä usko, että hänen unelma voi toteutua, varsinki jos sitä ei ole kukaan toinen koskaan saavuttanut.

Tuosta palautteesta opin myös sen, että koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä muutosta elämässäsi. Sinulla voi olla koulutus, vakituinen työpaikka jne, mutta jos et ole tyytyväinen, voit tehdä muutoksen. -juuri niin kuin palautteen antanut katsoja, joka päätti nyt lähteä opiskelemaan lääkäriksi.

Luettuani palautteen pakkotoistolla, olin aivan ällistynyt - olen aina toivonut, että jaksoillani olisi juuri tuollainen vaikutus mutta nyt kun se oikeasti tapahtui, olin niin innoissani, että puhuin tästä monta päivää putkeen.

Jos et ole tyytyväinen siihen missä nyt ole, uskalla toivoa itsellesi parempaa. Uskalla tehdä muutos parempaan. Ota rohkeasti ensimmäinen askel. Älä pelkää. Kyllä, riskejä on ja asiat voivat epäonnistua mutta älä anna pelon estää sinua yrittämästä, sillä asiat voivat myös onnistua

Kiitos kaikille AlonaTV:n katsojille, jotka olette lähettäneet palautetta ja kannustanee teidän ihanilla viesteillä. Kiitos myös Pakkotoiston pojille ja tytöille, joiden viestejä tykkään käydä usein lukemassa. -Palautteenne on hyvin tärkeää ja se kannustaa minua jatkamaan jaksojen tuotannossa. KIITOS <3

Alona