Mitä tehdä kun on loman tarpeessa mutta ei pääse lomalle

Vaikka joulukuu on minun lempi kuukausi, niin silti se on omalla tavalla hieman stressaava. -Joululahjat, joululoma-matka, uuden talon osto, tuleva muutto, muutoksia työkuvioissa, laspet ja niiden harrastukset (joita on by the way ihan hulluna) niin kyllähän siinä saattaa ”välillä” vähän syke nousta.. Joka päivä yritän kuitenkin rauhoittua ja ajatella ”just take it easy, on joulu, laita kynttilät palamaan ja nauti tunnelmasta. Eikö siinä laulussakin sanota, että
”..Joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta. Eikä sinne matka silloin kovin kauan kestä Joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämestä..

Rehellisesti sanottuna, Ihan aina sinne ”rauhan valtakuntaan” ei ole niin helppo päästä vaikka kuinka yrittäis ja siksi välillä on otettava se kuuluisa ”irtiotto arjesta”. Aina ei myöskään pääse etelänlomamatkalle, joten jotain muuta on keksittävä. Tälläkertaa me päätettiin viedä koko perhe Flamingoon muutamaks tunniks rentoutumaan. Mentiin heti lasten koulun jälkeen, jolloin siellä ei ollut kovin täyttä, eli sai aika rauhassa nauttia kylpylän antimista.

Vedenkestävän pussukan läpi otetut kuvat eivät olleet maailman parhaita joten tässä pari ihanaa kuvaa Flamingo Spa:n sivuilta. Lisää kuvia löytdät heidän galleriasta tästä linkistä.

Kuva: http://www.flamingospa.fi/

Kuva: http://www.flamingospa.fi/

Kuva: http://www.flamingospa.fi/

Kuva: http://www.flamingospa.fi/

Oli kyllä niin ihana päästä hetkeksi tuulettuman ja lataamaan akkuja.

Kylpylässä oli uusi vesitemppurata joka sai aikaan äärettömän kisan meidän perheen kesken.
Mulla on niin huono tasapaino, että olin kaikista surkein ja tipuin radan päältä koko ajan. Meidän painija-ninja oli paras ja Alyna juoksikin rataa päästä päähän ihan kun olis tasaisella lattialla juossut. -Ihan uskomaton likka.

Kovasti mä yritin.. mutta tipuin JOKA KERTA

Kovasti mä yritin.. mutta tipuin JOKA KERTA

Matkalla kotiin koko porukka oli aivan poikki mutta rentoutunut. Me kaikki nukahdettiin kotisohvalle leffan ääreen ennen yhdeksää, eli saatiin kaupanpäälle yli 10 tunnin yöuntet -ihan parasta.

Lukijoiden iloksi, minulla on kunnia ilmoittaa, että arvon kahden hengen Flamingon Spa kylpylä -liput!!

Jos haluat rentoutumaan hetkeksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa Flamingo Spa kylpylään niin osallistu arvontaan!

Osallistu näin:
1. Kirjoita tämän postauksen kommentteihin mitä sinä tykkäät tehdä rentoutuaksesi ja miksi se on sinulle tärkeää.

2. Ota hauska kuva itsestäsi jonka aihe on #PoselanLomanTarpeessa ja postaa se intagramiin tai facebookkiin. Lisää kuvaan seuraavat hästägit: #PoselandLomanTarpeessa #Poseland #FlamingoSpa

*arvonta suoritetaan 15.12.2016
(liput on käytettävä 21.12.2016 mennessä)

Onnea arvontaan kaikille lukijoille!