100% FIGHT 38 – Ottelun purku ja fiiliksiä

chabbinaattori_chamiachabbi_100centfight_pariisi_poseland_poselandnetwork
Kuva: Alexis Goudeau / Comboparis

Elämä ei aina mene ihan suunnitelmien mukaan ja joskus joutuu keräilemään itseään tilanteista, joista ei olisi itseään halunnut löytävän. Tärkeintä on kuitenkin ymmärtää, ettei se elämä aina mene halutulla tavalla, hyväksyä se ja jatkaa kaikesta huolimatta pää pystyssä eteenpäin ja ottaa rohkeasti vastaan se, mitä elämä tuo tullessaan. En itse saanut viime viikonloppuna sitä, mitä Ranskasta lähdin hakemaan, mutta tulin silti hyviä kokemuksia rikkaampana takaisin.

Kuten jo somen kautta kerroin, matsi ei mennyt omien odotuksien mukaisesti, enkä saanut annettua itsestäni irti sitä parasta mahdollista Chamiaa, jota mulla olisi ollut antaa. Lupasin laittaa vähän kattavampaa raporttia piakkoin tulemaan ja koin oikeastaan paremmaksi koota ajatuksiani kameralle, sen sijaan että yrittäisin kirjoittaa jotain sekavaa tekstin muodossa ylös. Matsista jäi vähän hämmentyneet fiilikset ja ne oli ehkä helpompi purkaa tällä tavalla ulos. Ilmeet ja eleet antavat varmasti paremman kuvan tämän hetkisistä tuntemuksista. Tästä siis sen pidemmittä puheitta itse asiaan.

Tappiosta huolimatta kaikki on kuitenkin oikein hyvin ja uskoisin, että se välittyi videon kautta myös teille. Vaikka en saanutkaan itsestäni tällä kertaa parasta ulos, olen kuitenkin tyytyväinen itseeni ja siihen, että lähdin vaikeuksista huolimatta rohkeasti haastamaan itseäni. En nyt välttämättä kannusta lähtemään omia äärirajoja testailemaan silloin, kun elämä menee päin persettä, mutta niiden asioiden ei kannata antaa liikaa vaikuttaa omaan tekemiseen. Kaikilla meillä on huonoja päiviä tai jopa kausia, mutta niistä voi saada myös paljon hyvää irti. Olen ainakin itse monesti ylittänyt itseni juuri silloin, kun sitä vähiten olen odottanut, enkä ole itse kokenut olevani parhaimmillani. Tällä kertaa niin ei käynyt, mutta on tärkeä tietää, että se on mahdollista.

Tähän väliin pieni lepo on kylläkin paikallaan, mutta sen jälkeen palataan taas normaaliin päivärytmiin ja takaisin sorvin ääreen puuhailemaan. Jos ottelusta tulee jossain vaiheessa videomateriaalia, laitan sen teille pikimmiten jakoon. Nyt palaan takaisin jäätelöpikarien pariin ja pohdin myöhemmin, kuinka suureen painoluokkaan siirryn seuraavaksi. Kyllä se siitä.

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday