Oispa tissit

 

*Sisältää mainoslinkkejä.

 

Kuinka moni treenaava nainen kokee, että on joutunut uhraamaan osan naisellisuuttaan urheilulle, kuten esimerkiksi rintavarustuksen osalta? Käsi ylös. Mulla ainakin nousi molemmat kädet pystyyn. Voin ihan rehellisesti sanoa, että urheilu, kova treeni ja oman kropan jatkuva äärirajoille vieminen sekä vuosien erilaiset dieetit ovat rokottaneen aika paljonkin ja ne viimeisetkin rippeet jonkinlaisesta rintavarustuksesta on muisto vain. Vaikkei ”tissittömyys” ole itselle ongelma, tuo se kuitenkin omat haasteensa muun muassa pukeutumiseen ja sopivia vaatteita on välillä haastavaa löytää, enkä usko olevani ainoa tämän ongelman kanssa kamppaileva nainen. Erityisesti rintaliivien hankkiminen tuottaa joka kerta todella suurta turhautumista ja monesti ne jäävät siitä syystä ainakin itsellä ostamatta.

 

 

Olen itse kamppaillut rintaliivi ongelmien kanssa vuosia, joka paheni ajan myötä sitä mukaa, mitä tavoitteellisemmaksi oma treenaaminen muuttui. En nyt sano, että tavoitteellinen treenaaminen vie jokaiselta naiselta tissit, mutta kropan kova rasitus vaikuttaa väistämättä meihin jokaiseen jollain tavalla. Varsinkin meillä, keille ei ole luonnostaan suotu naapuruston massiivisinta rintavarustusta, niin lähtee ne vähäisetkin mitä oli. En edes muista milloin olisin viimeksi käyttänyt ihan normaaleja liivejä urheiluliivien tai tuettomien kolmioliivien sijaan. Ei vain ole yksinkertaisesti ollut mitään tuettavaa, enkä ole löytänyt sopivan kokoisia rintsikoita, jotka istuvat leveän selän ja mitään sanomattomien nahkapussien kanssa täydellisessä symbioosissa. Kesällä en edes välttämättä laita mitään toppien alle tai korkeintaan vaan bikinien yläosan, välttääkseni epämiellyttävästi hankaavat ja hiostavat rintaliivit. Välillä kuitenkin tulee niitä harvinaisia hetkiä, kun pitäisi pukea jotain muutakin kuin treenivaatteita päälle, eikä alusvaate lokerosta löydy mitään sopivaa. Kuulostaako tutulta?

 

 

Voitin kesällä Alonan ja Changen järjestämästä arvonnasta lahjakortin Changen liikkeeseen ja nyt sain vihdoin aikaiseksi käydä lunastamassa palkintoni. Osallistuin tähän arvontaan itse asiassa vähän puolivahingossa, kun Alona pyysi heidän vloginsa katsojia kommentoimaan yhden jakson parasta kohtaa. Kyseisessä jaksossa pariskunta oli menossa ostamaan Alonalle uusia alusvaatteita ja Arttu huomautti, kuinka Alonan tissit ovat pelastaneet heidän parisuhteensa lukemattomilta eroilta. Mielestäni kommentti oli aika osuva ja jollain tasolla saattaa pitääkin paikkaansa useammassa parisuhteessa ja naureskelin tähän, että olispa tissit. Sieltä se arpaonni napsahti kohdilleen ja mielenkiinnolla lähdin testaamaan, että löytyykö tällaiselle kaltaiselleni lattarintaiselle urheilijalle minkäänlaista päällepantavaa. Pakko kyllä myöntää, että kaikesta epäluulosta huolimatta mun edessä oli erittäin positiivinen yllätys.

 

MELANIE kaarituettomat kolmioliivit täältä ja LISSI hipster string täältä.

 

Kävin lunastamassa palkintoni kauppakeskus Ratinan Change liikkeessä ja ai että kuinka ihanan ja ammattimaisen vastaanoton sain. Nämä likat todella tietävät mitä ovat tekemässä! En ole tainnut koskaan saada näin hyvää ja asiantuntevaa palvelua mistään. Nopean ja yksinkertaisen mittauksen jälkeen mulle tuotiin sovituskoppiin yksi toisensa jälkeen, heti ensi kokeilulta täydellisesti istuvia näytekappaleita kokeiltavaksi. Ensimmäistä kertaa elämässäni mulla oli päälläni liivit, jotka ei puristanut mistään, kuppi oli sopiva enkä tuntenut oloani epämiellyttäväksi. Kaiken lisäksi kaikki kokeilemani tuotteet näyttivät mun päällä todella hyvältä, enkä kyennyt pyyhkimään sitä kestohymyä pois, joka oli ilmestynyt mun kasvoille.

 

LISSI balconette liivit täältä.

 

En muista koska olisin viimeksi tuntenut oloani näin naiselliseksi. Enkä nyt tarkoita mitään tyttömäistä naisellisuutta tai etten koe olevani naisellinen.. noh, kyllä te tiedätte mitä tarkoitan. Kun päivästä toiseen peilistä katsoo treenivaatteet päällä laahustava meikitön nainen, jolla on tukka enemmän tai vähemmän sekaisin, on ihan virkistävää vaihtelua nähdä vähän toisenlaista puolta itsestään. Taisin siinä typerän näköisenä omalle peilikuvalle virnuillessani myös sille myyjällekin ääneen todeta, että tämähän näyttää ihan kivalta. Kaikki kokeilemani alus- ja yövaatteet näytti ja tuntui niin hyvältä päällä, ettei ostosreissu jäänyt pelkän palkintosetin hankintaan, vaan matkaan lähti pari muutakin ihanuutta mukaan. Olisin voinut viettää siellä sovituskopissa kokonaisen päivän, vaikka normaalisti välttelen siellä ähertämistä viimeiseen asti.

 

VIOLA camisole täältä ja shortsit täältä.

 

Huvittavinta tässä koko reissussa ja mun valaistumisesta täydellisten liivien olemassaoloon on se, että olen tähän päivään asti vältellyt Changen liikettä. Olin perustellut itselleni, ettei ole mitään järkeä maksaa “kalliista” liiveistä, kun tälle vartalolle ei kuitenkaan löydy mitään tyköistuvaa. Ja kuinka väärässä olinkaan! Eikä Changen tuotteet edes ole loppujen lopuksi juurikaan hintavampia, varsinkaan kun ottaa huomioon laadun, erittäin laajan koko valikoiman ja mahdottoman asiantuntevan palvelun. Toki jos vertaa henkka maukan Pakistanin laatuun, niin mikä tahansa muu saattaa vaikuttaa kalliilta. Nyt voin kuitenkin nöyränä todeta, että jatkossa hoidan alusvaate ostokseni ammattilaisilla. Ai hitto kuinka tyhmä sitä ihminen voi halutessaan olla.

 

 

Oikeankokoiset ja -malliset alusvaatteet on pukeutumisen ydin ja sopiva istuvuus takaa niille myös pidempää käyttöikää. On siis ihan suotavaa panostaa pari ylimääräistä penniä laadukkaisiin alusvaatteisiin jos toivoo saavansa rahoilleen mahdollisimman paljon vastinetta. Changelta löytyy niin laaja kokovalikoima, että vartalon mallista ja kupin koosta riippumatta jokaiselle löytyy takuulla sopivan kokoiset alusvaatteet niin treeni-, arki- kuin juhlakäyttöön. Niin löytyi kaltaiselleni tissittömälle urheilijallekin, enkä edes ostanut urheiluliivejä. Joten jos tunsit piston sydämessäsi, niin kipin kapin alusvaateostoksille.

 

10
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday