Uusi yhteistyökumppani Bodylab Nutrition ja resepti helppoon proteiinipitoiseen juustokakkuun

*Sisältää mainoslinkkejä.

 

Niinkuin otsikossa mainitaan, team Chabbinaattori on saanut lisävahvistusta uudesta yhteistyökumppanista, Bodylab Nutritionista. Näin urheilijan näkövinkkelistä, tämän kaltainen yhteistyö on todella merkittävä voimavara, sillä
kilpaurheilu vaatii keholta todella paljon (välillä jopa vähän yliluonnollisia supervoimia) ja lisäravinteiden tärkeys tulee etenkin painoluokkalajeissa vahvasti esille. Lajeissa joissa kehoa riudutetaan ennen tärkeää suoritusta ja samaan aikaan pitäisi jaksaa treenata enemmän ja kovempaa, ravinto ja lisäravinteet ovat erittäin suuressa roolissa.

Bodylab Nutrition on Tanskalainen 2001 perustettu yritys joka on Tanskassa myös markkinajohtaja hyvänmakuisten ja funktionaalisten urheilutuotteiden ja lisäravinteiden valmistuksen sekä kehittämisen saralla. Bodylab on osana NutriNord- konsernia, joka toimii laajasti urheilijoille ja muille fyysisesti aktiivisille henkilöille tarkoitettujen lisäravinteiden kehityksessä, tuotannossa ja myynnissä. Kaikki tuotteet ovat ostettavissa suoraan heidän verkkokaupastaan ja ne toimitetaan suoraan tehtaalta asiakkaalle ilman ylimääräisiä välikäsiä. Bodylab siis valmistaa, myy ja toimittaa tuotteensa itse.

 

 

Olen aina ollut hieman kranttu lisäravinteiden suhteen, sillä en voi sietää sitä teollista makua, jota suurin osa eri valmistajista tarjoaa, enkä myöskään välitä Stevialla kyllästetyistä tai muista yli makeista valmisteista mitä on markkinoilla saatavilla. Bodylab on itselle positiivisella tavalla jo ennestään tuttu lisäravinnevalmistaja. Tiesin, että heidän laatuun ja erityisesti makuun voi luottaa, joten ei tarvinnut kauaa miettiä kun markkinointipuoli otti minuun yhteyttä. Tälle yhteistyölle oli helppo sanoa kyllä.

Vielä vuosi takaperin en käyttänyt oikeastaan mitään lisäravinteita pitkään aikaan ja pyrin ennemmin syömään normaalia ruokaa riittävästi ja monipuolisesti, jotta saan ravinnosta kaiken tarvittavan. Lisäravinteiden käytön lopetin ihan siitäkin syystä, kun muutama vuosi sitten vatsani alkoi oireilemaan niin pahasti, että oli pakko lähteä selvittämään mikä sen aiheutti. Vaikka testissä oli erilaisia ruokavalioita ja ruokarajoitteita, mitään syytä ei kuitenkaan koskaan löytynyt. Nyt olen viimeisen vuoden aikana pikkuhiljaa palannut normaaliin rajoittamattomaan ruokavalioon ja totuttanut vatsani kaikkeen.

 

 

Joskus aikoinaan kun jaksoin satujumppailun lisäksi harrastaa vielä food preppausta, tuli samalla testailtua erilaisia ”clean cheating”- reseptejä ja kikkailtua enemmänkin keittiön puolella. Nykyään kuitenkin kun treenaan tuplamäärän edelliseen verrattuna, musta on tullut vuosien saatossa todella laiska kokki ja siinä sivussa myös proteiinipatukoiden suurkuluttaja. Nyt halusin taas pitkästä aikaa testailla mitä kaikkea sitä saakaan omassa keittiössään aikaiseksi – muuta kuin sotkua (tästä olen saanut palautetta, melkein päivittäin). Siskollani oli nyt viikonloppuna synttärit ja halusin antaa lahjaksi jotain, mistä voisi olla oikeasti hyötyä. En vieläkään aivan käsitä miten olen tätä ihan vapaaehtoisesti omasta tahdostani ehdottanut, mutta tarjouduin yhden illan lapsenvahdiksi, jotta pariskunta pääsee viettämään mukavaa lapsivapaata iltaa yhdessä. Omaa kärsimystäni helpottaakseni, päätin pyöräyttää myös dieetti ystävällisen kakun, jota voin minäkin hyvällä omallatunnolla tuhota siinä illan aikana, keventääkseni omaa henkistä kärsimystäni.

 

 

Meillä on ollut perheessä perinne erilaiset rahka- ja tuorejuustokakut niin kauan kun muistan, joten samalla teemalla jatketaan. Tuorejuustokakut on vaan niin helppoja ja älyttömän hyviä, että oli pakko testata mitä Bodylabin makuvalikoimasta saa aikaiseksi. Tähän reseptiin ei vaadita mitään superkokin taitoja, en ole itsekään, eikä aikaa mene kuin parikymmentä minuuttia valmistukseen ja muutama tunti jääkaapissa hyydyttämiseen.

 

 

PROTEIINIPITOINEN KERROSJUUSTOKAKKU

Pohja:
– 180g Elovena voima kaura- välipalakeksejä
– 40g maapähkinävoita (notkista mikrossa n.15sek)
– 1 rkl hunajaa

Suklaatäyte:
– 1pkt (175g) Philadelphia Active tuorejuustoa
– 250g kreikkalaista jogurttia 2%
60g Bodylab 100 Whey Ultimate chocolate proteiinijauhetta
– 2rkl kaakaojauhetta
– 3 liivatelehteä + 2rkl vettä

Mango – passiontäyte:
– 1pkt (175g) Philadelphia Active tuorejuustoa
– 250g kreikkalaista jogurttia 2%
60g Bodylab 100 Whey Mango – Passion proteiinijauhetta
– 3 liivatelehteä + 2rkl vettä

Valmistus:
Vuoraa irtopohjavuoan (käytin 24cm halkaisija) pohja leivinpaperilla ja halutessasi voit suojata myös reunat reunakalvolla, mutta itse suihkutin reunoille hieman Bodylabin kookosöljy suihketta. Surauta pohjan ainekset tehosekoittimella ja painele seos vuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan ja notkista molemmat tuorejuustot omiin kulhoihin. Lisää molempiin astioihin 250g jogurttia, toiseen lisäksi mango-passion proteiinijauhe ja toiseen ultimate chocolate proteiinijauhe sekä siivilöity kaakaojauhe ja sekoita vispilällä.

Kuumenna ensin vain puolet vedestä kiehuvaksi ja sulata joukkoon 2kpl liotettua liivatetta. Lisää liivatevesi suklaa täytteeseen kunnolla sekoittaen, kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.10min. Toista edellinen vaihe lopuille liivatteille ja sekoita huolellisesti mango-passion täytteeseen, kaada seos hieman hyytyneen suklaaseoksen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti. Koristele haluamallasi tavalla vaikka marjoilla, kaakaojauheella, mintunlehdillä tms ja ei kun ääntä kohti.

Kakun ravintosisältö ei ole proteiinipatukkaa kummoisempi:
Koko kakussa on proteiinia 188g, hiilareita 156g, rasvaa 100g ja kaloreita 2320kcal.
Yhdessä palassa (1/12) proteiinia 16g, hiilareita 13g, rasvaa 8g ja kaloreita 193kcal.

 

Suosittelen tsekkaamaan Bodylabin verkkokaupan asap, sillä siellä on tällä hetkellä hyviä tarjouksia meneillään. Sen verran voin etukäteen varoittaa, että tuotevalikoima makuvaihtoehtoineen saattaa aiheuttaa vaikeuksia päätöksien tekoon.

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday