2018 kuvina

Noora haastoi meidät muut Poselandin bloggarit julkaisemaan 2018 kuvina. Jokaiselle kuukaudelle oma kuvansa ja selitys, miksi juuri kyseinen kuva valikoitui kuukaudelle. Otin haasteen vastaan ja tässä tulee oma versioni vuodesta 2018.

Tammikuu

Tammikuun kohokohta oli illanvietto ystävien kanssa. Enpä montaa kertaa opiskelukavereita nähnyt. Hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa arjen keskellä.

nepalilainen_ravintola_ruoka_pöytä_illallinen
Hyvää ruokaa nepalilaisessa ravintolassa

 

Helmikuu

Alkuvuodesta oli muutamissa kuvauksissa. Kuvausreissu Tampereelle malliksi Mikko Niemelle oli kiva. Saatiin hyvää settiä aikaiseksi (silloinkin).

malli_selfie_clarissa_studio_tampere_alusvaatemalli
Studiolla selfie

 

Maaliskuu

Tuntuu että 2018 alku meni aika rennoissa tunnelmissa. En tehnyt kai mitään superrepäisevää, arki kuitenkin kulki sujuvasti, treenit luisti ja fiilis oli hyvä. Ehkä siksi valitsin tän huolettoman kuvan musta ja Ministä.

kissa_clarissa_iloinen
Minin kanssa pötköteltiin.

 

Huhtikuu

Huhtikuun saapuessa alkoi tapahtua enemmän. Fitness Classic Kulttuuritalolla oli hyvä paikka alkaa vetäytymään fitnesskuplaan. Kisoja en päässyt katsomaan, mutta tunnelmaan pääsin kun sain olla töissä Disturbin osastolla. Kisadieettikin saatiin potkaistua tosiaan käyntiin!

disturb_vaatteet_messu_clarissa_kultsa_fitnessclassic_helsinki
Fitness viikonloppu kultsalla vierähti Disturbin osastolla.

 

Toukokuu

Kevät starttas lämpöisillä keleillä. Päästiin mökille Naantaliin fiilistelemään ensimmäisiä bikini kelejä.

villa_kutuluoto_naantali_clarissa_bikinit_aurinko_kevät_saaristo_meri
Laiturilla nauttimassa kevät auringosta.

 

Kesäkuu

Helteet jatkui. Oli mukavaa dieetata hyvällä säällä. Mieleenpainuvin muisto kesäkuulta on varmasti Amerikan rauta-lehden kuvaukset, joihin pääsin osallistumaan. Itse lehdessä kuvat olivat heinäkuussa.

auto_malli_clarissa_lehti_amerikanrauta_magazine
Ainakin tarkeni

 

Heinäkuu

Dieetti jatkui ilman sen kummempia ongelmia. Tai taisi mulla tässä kuussa hieman olla unen kanssa jotain pientä ongelmaa. Koska en koko vuotena ollut päässyt reissuun ulkomaille, oli mukava kun Johanneksen kanssa otettiin suunnaksi Yyteri, jossa en ollut aikaisemmin edes käynyt.  Reissu oli hyvä, vaikka illalla palelsikin rannalla ja dieetti veti mielialaa ylösalas kotimatkalla.

yyteri_ranta_beach_bikini_clarissa

Elokuu

Elokuussa mukavia juttuja oli erityisesti tätini miehen kesäjuhlat. Olin jopa kolme viikkoa kesälomalla, jolloin nautin keleistä ja pääsin panostamaan tietysti mun kisajuttuihin täysillä.

rakkaus_pari_clarissa_meri_laituri_juhlat
Rennosti juhlissa nauttien kauniista kesäillasta.

 

Syyskuu

Tää kuva jotenkin vaan kiteyttää mun syyskuun fiilikset. Kunto alkoi jo oleen suhteellisen rapsakka. Elämä pyöri aikalailla vaan fitneksessä ja kisoihin tähtäämisessä. Tavoitteeni oli koko ajan korkealla ja kirkkaana mielessä ja aika kului lähinnä niitä tavoitellessa. Kisapreppi verotti paljon sosiaalisesta elämästä, jaksamisesta ynnä muusta. En ennen ole edes treenaillu lippis päässä mutta tuona päivänä olin väsynyt ja kaikki otti päähän, joten halusin hautautua lätsän alle ja keskittyä olennaiseen.

treeni_lippis_disturb_rockcode_kuntoforssa_kuntosali_fitness_dieetti_selkä_selkätreeni_pose
Vakavana, väsyneenä mutta silti motivoituneena kohti tavoitteita.

 

Lokakuu

Olisin voinut valita tähän itsestäni kuva kultamitali kaulassa lavalla. Tai kuvan Tukholmasta kisareissulta tai Puolan MM-kisoista. Tuntuu että lokakuussa tapahtui eniten mitä koko vuonna ja taitaa kyllä pitää paikkaansa… Lokakuu 2018 oli varmasti yksi mun elämän mieleenpainuvimmista kuukausista. Saavutin tavoitteeni ja ylitin itseni. Pääsin jopa pidemmälle kuin olisin edes ajatellut meneväni. Toisella kisakaudella SM-kulta, ekat kansainväliset kisat ja ekat arvokisat. Osittain ihan sumussa tää kuukausi vaikka paljon muistoja tuli. Kuvia kisoista olisi niin paljon ja niitä kyllä näkee blogista ja somesta.

Niin ja tästä kuvasta jonka valitsin… Halusin valita kuitenkin tämän kuvan, joka kuvaa työtä kisojen takana. SM-kisojen jälkeen lähes päivittäin hiottiin Johanneksen kanssa mun poseja. Muutenkin hän oli paljon mun tukena ja taustalla vaikuttamassa siihen, että saavutin tavoitteeni. Johanneksella on onneksi kärsivällisyyttä mun kanssa ja intoa paneutua asioihin kunnolla enkä siis tarkoita pelkkää posetreenejä.  Ja hei! Puolan reissu oli mun ja Johanneksen eka yhteinen matka ulkomaille 🙂

dieetti_bikinifitness_poseeraus_korkkarit_poseharkat

Marraskuu

Fitnesskuplan puhjettua ja SM-voitosta ja kisamatkoista hieman toipuneena paluu arkeen.  Täysin tyhjyyteen en silti pudonnut, mutta pakko sanoa että marraskuu oli sitten haastavampaa aikaa koko vuodesta. Taitaa olla muutenkin pitkään aikaan. Marraskuun reversedieetin aikana nälkä ja pieni turhautuneisuus oli vahvasti läsnä. Dieettaaminen kireäksi tuntui paljon miellyttävämmälle kuin se, että painoa otetaan takaisin. Vaikka söin, silti oli nälkä. Ja määräänsä enempää ei saanut syödä. Päätin ottaa loppu vuoden suht rennosti, ei stressiä treeneistä tai muusta ja aikaa myös sosiaaliseen elämään.

 

Joulukuu

Rentoutuminen oli läsnä koko joulukuun. Nautin sukulaisten seurasta, jaksaminen arjessa ja treeneissä palasi. Pääsin viettämään parit pikkujoulut ja neljän päivän jouluvapaat maistuivat. 🙂

20-luku_pikkujoulu_iloinen_illalinen_kuohari

Wrap up

2018 sisälsi paljon muistoja ja kivoja hetkiä. Tuli tutustuttua moniin uusiin mahtaviin ihmisiin ja sain uusia yhteistyökumppaneita. Toki aikaisemmiltakin vuosilta on edelleen mukana osa.  Vuosi meni kisatavoitteita jahdaten eikä todellakaan panostus harmita, sillä kova työ palkittiin, siitä olen todella kiitollinen.

Seuraavaksi blogiin tulossa mietteitä tulevasta vuodesta ja paljastan mun uuden vuoden lupauksen.

Toivotan kaikille menestyksellistä vuotta 2019!

voittaja_smkisa_nfe_mitali_clarissa
Vuoden huikein hetki (oli pakko laittaa 🙂 )
2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday