Disturb Fitness Classic tulee!

Kyllä tää kevät etenee hurjaa vauhtia!

Varma kevään merkki peipon laulun ja kesärenkaiden ohella on Kultsan klassikko. Tänäkin vuonna kulttuuritalolla järjestettävään Disturb Fitness Classiciin suuntaa monia kilpailijoita ja fitness-kansaa. Kisojen ohella kultsalta löytyy myös messut.

Lauantaina ja sunnuntaina kisoja pyörii melkein koko päivän. Mielenkiinnolla odotan kisoja, sillä muutama tuttava lavalle on nousemassa. Yksi asia, mikä tekee tän kevään kisoista mielenkiintoisen, on uuden lajin saapuminen listalle. Wellness Fitneksessä kisaillaan siis ensimmäistä kertaa ja on jännittävää nähdä millaista fysiikkaa ja tulkintaa lavalle on tuotu. Tässä vielä Suomen Fitnessurheilu ry:n kuvaus lajista:

“Wellness fitness on tarkoitettu naisille, jotka haluavat kehittää lihaksikkaan fysiikan ilman selvää lihaserottuvuutta. Wellness fitness –kilpailijan fysiikka on urheilullinen, esteettisesti miellyttävä ja lihasmassaa on enemmän kuin bikini fitness –kilpailijoilla. Wellness fitness sijoittuu lajina bikini fitnessin ja body fitnessin välille.”

Suomen Fitnessurheilu ry

Uskon kyllä että mukana on kovia kisaajia lajin uutuudesta huolimatta, sillä osaa heistä on tullut seurattua somessa. Jotkut vanhat bikini konkarit, jotka yhä haluavat kehitystä varmasti löytävät tämän lajin pariin ja toki varmasti monia uusiakin kilpailijoita, jotka nauttivat vähän isommasta lihasmassasta jos bikini ei sovi. Itselleni lajia en nää, sillä ei mun lihasmassa ainakaan toistaiseksi siihen riitä.

Haluan toivottaa kaikille kisaajille paljon tsemppiä kisoihin ja viimeistely viikkoon! Olkaa ylpeitä itsestänne ja nauttikaa! 🙂

Rock Coden Golden Feather Leggings  Black-housut. Korkeavyötäröisissä housuissa hauska rusetti yksityiskohta. Näistä tulossa Instaan vielä parempaa kuvaa 🙂

 

Itse en kuitenkaan pääse katsomaan kisoja tänä vuonna, mutta kultsalla tulen olemaan. Tällä kertaa pyörin messujen puolella Disturbin messuosastolla. 🙂 Tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja tutustumaan valikoimaan. Sieltä pääsee kurkkimaan esimerkiksi Rock Coden uutuuksiin.

Disturbilta ovat myös nämä Rock Coden vaatteet mun kuvissa. 🙂 Ne löytyy Disturbin nettikaupasta.

Tässä taas Rock Coden Eagle Body makeella nyörityksellä<3

Tulkaa ihmeessä moikkaamaan! Kultsalla nähdään!

4
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday