Jouluni – millaisen joulun vietin?

Pitkään sitä aina odottaa ja nyt ne parhaat päivät on ohi. Nimittäin joulusta.

Vietin jouluni perinteisesti Orivedellä, perheeni kanssa. Lähes joka vuotinen Kuhmoisten reissu kuitenkin jäi, sillä meillä oli vieras tänä jouluna. Mun perheen kanssa vietetty aika tiivistyi kahteen päivään, kun aaton aaton ja Tapanin olin töissä. Hieman harmitti, etten voinut viettää kauempaa perheeni seurassa, mutta töitä on joskus tehtävä. Sain sentään aaton ja joulupäivän vapaaksi.

Tässä hieman tunnelmia kuvien muodossa. Meillä perinteisesti koristellaan kuusi aaton aattona ja käydään saunassa. Saunan jälkeen riisipuuro ja sitten nukkumaan.

Riisipuuro tottakai sekameteli sopalla.

 

Jouluna syödään hyvin, aattona käydään hautausmaalla ja tottakai lahjoja annetaan ja saadaan. Kirjoitin eräässä postauksessani, kuinka paljon lahjoja tulee, vaikka ei se ole se tärkein ja ei lapsia enää olla. Tänäkin vuonna tuntui että paketteja riitti.

Mulle tärkeää on tunnelma ja perheen seura. Kotona voi tuntea joulun tuoksun, jota en omassa kämpässäni täysin saavuta. Johtuen ihan varmasti siitä, ettei mulla ole leivinuunia ja muutenkaan sitä samaa tunnelmaa. Kuitenkin jokaisen joulun olen samassa talossa viettänyt.

Paketteja riitti.

 

Siskon kissatkin oli mukana viettää joulua. Mini vaan ei malttanut olla mukana kuvassa.

 

Joulupäivän sää oli ihana <3

 

Pian on aika jättää joulu mutta ensi vuonna se taas tulee. <3 Nyt onkin sitten aika alkaa juhlistamaan vuoden vaihdetta.

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday