Jouluterveiset

Jäänyt joulukiireissä hetkeksi tämä koneella vietetty aika tosi vähäiseksi. Siinä syy miksei ole blogiin tullut hetkeen päivitystä.

kuusi_koristelu_juhlat

kuusi_koriste_koti_juhlat_joulukuusi

Jouluksi sain neljän päivän vapaat joten jälleen kerran suuntasin vanhempien luokse joulun viettoon. Nappasin töiden jälkeen perjantaina siskon kissat matkaan. Sisko jäi tällä kertaa matkasta, koska meni viettämään joulua muualle. Kyllä siinä pari kyyneltä tuli molemmilta koska kyseessä on ensimmäinen joulu kun ei vietetä sitä yhdessä.

Joulua vietän tosiaan vanhempien ja isovanhempien kanssa. Meillä jouluun kuuluu hautausmaalla ja kummeillani käynti. Puoli päivää menee aina reissun päällä, kunnes aattoillaksi pääsemme kotiin jakamaan lahjat.  Katsottiinpa siinä vähän elokuviakin ja oltiin syötiin juustoja ja joulukaloja.

Taisin ollakin melkoisen kiltti tänä(kin) jouluna kun lahjoja oli enemmän kuin ajattelin. Yllättävimpiä paketteja oli varmasti lennot Kroatiaan ja lippu Vesalan konserttiin. Vaikka lahjoja tärkeintä mulle on päästä viettämään joulua yhdessä perheeni kanssa. Olen kyllä iloinen siitä että sain näinkin monta päivää vapaata töistä näin jouluksi,

Tänään ollaan lähinnä vain oltu ja syöty yhdessä. Vaikka huomiseksi menen jo töihin niin silti tunnelmoin joulua suunnilleen loppiaiseen asti.

Hyvää joulun aikaa kaikille!

 

 

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday