Pääsiäinen ja DIY proteiinivanukas

*sisältää mainoslinkkejä

Hyvää pääsiäistä!

Ihanaa olla vapaalla, ottaa rennosti ja syödä hyvin. Viettää aikaa perheen kanssa ja leikkiä ja halia kissoja. Sääkin suosii ja ihana kevätaurinko ainakin näinä kahtena ekana päivänä on paistanut. Ihanaa kun kevät tulee <3

Mun ja Minin selfiehetki.

 

Eilen olin koko päivän kotona, kävelyllä kävin. Syötiin lohta ja äitin tekemää kasvispaistosta. Jälkkäriksi mämmiä ja herkkuhedelmä-pashaa.

Meidän pasha ei ole mikään perinteinen versio rusinalla, vaan siihen tulee säilykehedelmiä ja hedelmäkarkkia ja -marmeladia. Aivan tajuttoman hyvää. Vaikka maidotonta ruokavaliota arjessa noudatan, kyllä silti juhlapyhinä tulee syötyä ruokia, missä ihan maitoa on. Se kyllä saattaa tuntua kyllä myöhemmin, mutta syö kohtuudella niin kestää kyllä.

Koristelin pashan vanhempien Amerikan tuliaisilla, vaahtokarkkipupuillla ja M&M’sillä.

 

Tänään lähdin aamupäivästä OriGymille treenaamaan. Sillä salilla käyn aina kun porukoilla olen pidempään. Tykkään salin tunnelmasta ja sieltä löytyy pieneksi saliksi yllättävän monipuolisesti laitteita ja välineitä. Aika harvoin siellä saa huonoa treeniä tehtyä. Sali löytyy Oriveden keskustasta helposti.

Origymillä

 

Herkuttelusta ja vapaista huolimatta pyrin pitämään kalorit siinä missä kuuluukin. Aamupalalla normi puuro ja iltapalaksi mysliä. Yhtenä herkkuna mulla on tää Bodylabin proteiinisuklaa pupu <3 Kattokaa kuinka söpö!

Valitettavasti puput on jo myyty loppuun Bodylabilta, mutta verkkokaupassa on makee kampanja menossa. Bodylabin verkkokaupasta yli 9,99 eurolla tilaava saa kaupan päälle ilmaisen WHEY100 Ultimate Chocolate Gold Edition purkin (180g). Se on todella suklainen ja herkullinen proteiini. Itse tein siitä suklaaproteiinivanukkaan.

Ohje on erittäinkin simppeli. Kauramaitoa, gelatiinia ja heraa. Kaikki sekaisin ja mikroon. Lämmennyt seos kannattaa sekoittaa vielä niin loputkin herat sekoittuu. Sitten vaan jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Ja tähän ohjeeseenhan voi käyttää vaikka minkä makuista herajauhetta!

Koristelin vielä vaniljakastikkeella, pähkinärouheella ja mintunlehdellä.

Mun pääsisäinen jatkuu vielä muutaman päivän ja keskiviikkon palataan arkeen seuraavalla työputkella.

Mites teidän pääsiäinen? 

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday