Timantin hionta alkaa

Hei ihanaa perjantaita!

Aivan jäätävää miten kisadieetillä herkästi miettii lähinnä itseään ja kisoja ja tavoitteita. Tuntuu että viimeksikin se meni niin ja olin varma, että nyt kun olen varannut hotellin, meikin, tukan ja bikinit, ei tarvi miettiä mitään sen enempää. Melkein lupasin itselleni etten mene kuplaan.

Nyt jo olen huomannut että eipä se niin menekään, kuplassa ollaan. Ei varmaan ole mennyt päivääkään etten olisi miettinyt kisalookkia, poseja tai ulkonäköäni. Tuntuu että olen edellistä preppiä tarkempi asioista ja valmis satsaamaan myös rahallisesti enemmän. Toki tiedän mitä pitää tehdä paremmin verrattuna viime kertaan ja harmittaa että muutamat asiat meni miten meni. Toisaalta jos asiat hoidetaan niin ettei yksityiskohtiin kiinnitetä huomiota, niin mitä voi olettaa. Nyt mennään kuitenkin ALL IN ja aletaan hiomaan timanttia.

Tiistaina olin Helsingissä. Olin jo kuukausi etukäteen varannut juttuja. Ohjelmaan kuului poseeraustunti Alonan kanssa ja sen jälkeen kisameikin ja -hiusten suunnittelupalaveri.

Poseeraustunti oli ehdottomasti hyödyllinen. Perusposet onnistuu ihan hyvin, mutta siirtymiin tehtiin viilausta ja I-kävelyäkin tietty katsottiin. Vielä valmentajankin mielipide on hyvä kuulla, mutta itse koen että muutama eri näkökulma poseihin liittyen on aina hyvä kuulla.  Jos haluat hioa poseerausta ja esiintyä itsevarmasti niin Alonalta saa kyllä hyviä vinkkejä. <3

Poseeraustunnin jälkeen suuntasin meikkipalaveriin. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta kun kuuntelin ammattilaisen näkemystä niin tuli kyllä sellainen olo, että olen osaavissa käsissä. Monissa asioissa olin samaa mieltä. Täysin lukkoon ei mitään laitettu, koska haluan kuulla valmennuksen mielipiteen  tähänkin asiaan.

Aikatauluni oli melko tiivis. Taisin olla Helsingissä vain vajaa viisi tuntia. Siinä aikana ehdin siirtymään paikasta toiseen ja välissä ehdin shoppailla myös täydennykset meikkipussin ja parit bikinit sunnuntain valokuvauksia varten. Parin tunnin bussi matkat suuntaansa ja illalla vielä salille.

Ja tänään onkin ihan mahtava perjantai, sillä viikko sitten valmistuneet kisabiknit tuli postiin. Hainkin ne heti kun töstä pääsin ja nyt en malta mennä edes treeniin kun vaan haluaisin ihastella noita upeuksia. <33 Snapissä vähän videoo ja kuvaa. Lisää clarup jos haluat nähdä 😉

Ihanaa viikonloppua teille!

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday