Uusi bloggaaja Poselandilla

Moikka moi kaikki!

Tässä kirjoittelee uusi Poselandin blogaaja! Olen Clarissa, 24-vuotias bikini fitness-kisaaja/harrastaja. Siirryn nyt sitten bloggerin puolelta kirjoittelemaan tänne 🙂 Bloggerissa olen blogiani kirjoitellut jo jonkin aikaa.

Olen viime aikoina oikeastaan elänyt melko tasaista arkea opiskellen, töitä tehden ja treenaillen. Nyt kuitenkin on ilmassa pieniä muutoksen tuulia kun töitä on tullut entistä enemmän, opiskelu on päättynyt ja bloginikin muuttanut tänne. Mahtavaa aloittaa kesä näin!

Salilla olen käynyt muutaman vuoden tavoitteellisesti. Pikku hiljaa ajauduin fitnesksen pariin ja kisalavoja kohti. Viime vuoden syksyllä sitten kisasin ensimmäistä kertaa bikini fitneksessä. Kisaan sarjassa alle 160 cm ja Jyväskylän karsinnoissa olin Beginners-sarjan toinen. Tämä toi myös Lahteen SM-kisapaikan. NFEssä sijoituinkin sitten sijalle 8. Ekoihin kisoihin olen suht tyytyväinen. Seuraava kisatavoite on vasta ensi vuoden syksyllä, jonne haluan parantaa koko pakettia ihan kunnolla. Siksi pidän “pidemmän” tauon kisaamisessa.

Blogissani tulen käsittelemään monipuolisesti hyvinvointia ja kauneutta. Myös kuulumisiani kirjoitan.

Tervetuloa seuraamaan!

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday