Vappumeiningit

Koska mun opiskelijavaput on jo takana päin, mun vappu on kyllä melkoisen rauhallinen. Oikeestaan vappu hieman pääsi mukamas yllättämään, sillä viime viikon lopulla tajusin että vappuhan onkin jo! Mitään kummepia suunnitelmia en siis ehtinyt tekemään (en tiä olisko edes kiinnostanut) mutta, päätettiin mennä miehen kanssa kotikylän vappua katselemaan.

Päivällä juhlistin vappua parilla munkilla, sipseillä ja Pepsi Maxilla. Oikee #fitnesslife… Mutta otan vielä ilon irti siitä kun voi syödä.

Meillä on usein tapana olla vesilinjalla baarissakin, niin nytkin. Itse saatan silloin tällöin jotain ottaa, mutta nyt ei ollut sellainen olo että olisin halunnut. Ilman alkoholia pärjää vallan mainiosti ja mulla oli erittäin mukava vappu. Nukkumaan meno kyllä sitten hieman venähtikin liian myöhäiseksi.

Kun vihdoin sain itseni kammettua ylös sängystä tänään, oli kello jo yksi. 😛 Päänsärky oli valtava ja korvissa soi. Olen kyllä tyytyväinen että mulla ei ole tapana ryypätä, darra ei houkuttele lainkaan. Varsinkin kun jo pelkällä pitkään valvomisella saa pari päivää ihan plörinäksi.

Tuli aika vähän otettua kuvaa ihan peruskameralla joten snäppikuvilla mennään. Oli melko onnistunut meikki, joten ois ehkä pitänyt ottaa parempaa kuvaa.

 

Toki olihan se hauskaa joskus aikanaan kun vietti muutamankin päivän kestoista vappua ystävien kanssa opiskelijahaalarit päällä. Aikansa kutakin ja muistelen ilolla niitäkin hetkiä.

Mulla on muuten tulossa tekstejä pian vähän tiheämpään tahtiin. Kannattaa olla kuulolla sillä tulen avaamaan mm. kehonkoostumusta ennen dieettiä ja leikkaukseni jälkikontrollista. Ja aina saa ehdottaa kirjoitusaiheita ja kysyä 🙂

Ihanaa alkanutta toukokuuta!

 

 

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday