Kuinka Noir Concept pelasti mun omat hiukset?

 


Tän postauksen sisältö aika varmasti, koskettaa meistä naisista monia. Jokaiselta löytyy se huikea värikartta, millä kaikilla väreillä on tullut vedettyä hiukset ja millä ne on myös tullut pilattua. Mä myönnän, että mä en ole koskaan elämässäni satsannut ammattitaitoiseen kampaajaan. Vaan olen värjännyt itse tai hakeutunut tutun kotikampaamoon. Enkä todellakaan väitä, etteikö kotikampaajat voisi olla yhtä hyviä. Siksi puhunkin nyt vain omasta kokemuksestani.

Olen teinitytöstä saakka tahtonut olla blondi, mutta äitini ei koskaan antanut siihen lupaa. Tää on tää klassinen tarina kapinasta ja siitä, että kaikki täytyy oppia kantapään kautta. Mitä hiuksiin tulee niin mä oon tehnyt kaikki mahdolliset virheet. Ihan vaan jo siksi, että olen aivan hemmetin malttamaton. Siinä kohtaa ei ihan 16-vuotiaan mieltä muuteta järkipuheella varsinkaan oman äidin toimesta. Jokainen tämän kokenut voi varmasti samaistua siihen, että äiti oli aina oikeassa, et vaan millään tahtonut sitä silloin uskoa.

Mun pahimpaan hiusten pilaamiseen liittyy punainen kestoväri KYLLÄ punainen ja vaalennusaine. Jokainen varmaan näkee jo tän skenaarion mielessään kuinka hiukset tippuu päästä, hius on aivan purkkaa ja epätasaisen pissan keltainen. En tiedä mistä oon saanu päähäni värjätä aivan räikeän punainen tukka.

Mä onneksi opin kerrasta ja hiukset saatiin, jotenkin elvytettyä toisella kerralla. Värjäsin siis ensin blondista punaiseksi ja sitten punaisesta blondiksi. Kyllä kertalaakista. Olin puoliksi kalju ja hiukset oli aivan eripituiset joka puolelta. Itkin mun hiuksia ja olin todella epävarma. Hiukset kuitenkin on tärkein osa sua ja sun itsevarmuutta. Tämän elvytys projektin lopputulos oli todella lyhyt polkka.

Ylioppilas kuva Antti Nyman

 

Vielä vuosi sitten olin värjäys kierteessä vetyperoksidi blondin kanssa, se väri ei ollut tasainen, eikä mun hius todellakaan ollut terve. Sekä katkenneen hiuksen kanssa turvauduin pidennyksiin, jotta olo olisi itsevarmpempi. Vetyperoksidiblondi ei sitä paitsi näyttänyt mulla kovinkaan hyvältä.

Miss Helsinki 2018 kiertue

 

Viimeen Miss Helsinki finaaliin värjäsin tyven vihdoin tummaksi ja sen jälkeen olen hiusten vaan antanut kasvaa. En koko kesänä tehnyt hiuksilleni oikeastaan mitään. Voitte kuvitella kuinka kuivat, auringonpolttamat ja katkeilleet hiukset olivat. 

Hiukset ennen makeoveria

 

Elokuussa meille Miss Helsinki finalisteille tehtiin Noirissa hiusten makeover ja herranjumala minkä peikon pöheikön Niina sai työkseen. Olin varautunut siihen, että nyt lähtee pituutta ja paljon. Mun hius väriltään oli sekaisin vetyperoksidiblondia värjättyä ruskeaa  (joka oli jo noin about korvien korkeudella hiusta) ja oma väri juuressa. Makeoverin tarkoitus oli tuoda uutta siistiä ilmettä hiuksiin ja pitää hiukset hyvänä kaikkien kiertue kampauksien ja laittojenkin ajan.

Mitä mulle sit tehtiinkään Niinan käsittelyssä?

Eli ensimmäisellä kerralla leikattiin heti aluksi reippaasti pituutta, sillä latva oli todella huonossa kunnossa. Pelkkä leikkuu jo osoitti, että mulla on oikeasti paljon hiusta ja ne on todella paksut.

Laitettiin tiiviisti pientä raitaa pää täyteen. Näin saatiin häivytettyä vaalean ja oman värin rajaa. Tämä myös mahdollisti, että oma väri voi kasvaa nyt huomaamattomammin.  Raidoilla myös vähennetään värjäysväliä reilusti ja hiukset pysyvät terveenä, toisin kuin koko pään blondauksella mikä ei yllättäen oo tehnyt mun hiuksille hyvää. Värjäyksen yhteydessä mukana oli Olaplex suojana värjäyksen ja sävytyksen aikana, sekä vahvistaen jo huonossa kunnossa olevaa hiusta. Taitto / sävytys tehtiin Kevin Murphyn sävyillä luonnollisen viileäksi, eli tarkoituksena ei ollut hopeanharmaa vaalea vaan luonnollisen viileä ja kaunis lopputulos.

Hiukset makeoverin jälkeen

 

Kotiin saimme Living Proofin shampoon ja hoitoaineen, joita olen käyttänyt nyt 3kuukautta. Pullot ovat todella riittoisia. Minulle valittiin helposti rasvoittuvaan hiuspohjaan Living Proofin full shampoo ja frizz hoitoaine. (alla kuva tuotteista)

 

 

Viime viikolla kävin Niinalla laittamassa hiukset finaali kuntoon ja huomasimme kuinka paljon hiukseni ovat kasvaneet ja pysyneet terveinä. Varmaan ensimmäinen kerta 6 vuoteen, kun mun hiukset on näin terveet ja kasvaa aivan älytöntä tahtia.

Tehtiin taas raidat, mutta tällä kertaa taitto tehtiin Pulp Riotilla, joka on uusi sarja Suomessa. Aiemmin tulleet jo suoravärit, mutta nyt syksyllä myös taitto / pika sävyt vaalennuksen jälkeen käytettäväksi.
Tavoitteena oli myös luonnollinen viileä sävy, ja mukana oli myös vaalennuksessa sekä sävytyksessä Olaplex.

Tällä kertaa leikattiin huomattavasti vähemmän, saaden taas hiukset ja erityisesti latva tuntumaan vahvalta. Hiukset olivat taas kiiltävät Olaplexin ansiosta. 

Lopputulos viimeisellä kerralla 🦋


Olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen ja Noirin Niina ja Tytti on pitänyt meidän hiuksista niin hyvää huolta koko kiertueen ajan. Olen jälleen rakastunut omiin luonnollisiin hiuksiini ja hiustenpidennykset on jäänyt kaapin pohjalle. Iso kiitos!❤️

Kiitos kuuluu myös tuotteille Frameda ja Living Proofi! Käytössämme on ollut vain heidän tuotteet kiertueen aikana. Nyt ostin myös mukaani hiuksiin jätettävän hoitoaineen, jotta hiukset on helppo selvittää suihkun jälkeen. Mikä parasta samassa on myös lämpösuoja! Tuote: Living Proof restore perfecting spray.

Voin lämpimästi suositella Noir Conceptin laadukasta kampaamoa ja heillä myytäviä tuotteita. Heillä on aivan ihanat ja uniikit tilat. Mikä parasta huikean hyvä ja henkilökohtainen palvelu!🦋

Tein postauksen omasta tahdostani juuri siksi, että he ansaitsevat kiitoksen upeasta työstä.❤️

 

Jos haluat kurkata heidän sivujaan, se löytyy alla olevasta linkistä!

http://noirconcept.com/

 

xx

Eeva

6
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday