2018

Vuonna 2018 aion syödä aivan yhtä paljon herkkuja kuin vuonna 2017, enkä ajatellut myöskään vähentää kahvinjuontia. En tehnyt itselleni kovinkaan konkreettisia lupauksia vuodella 2018. Yritin mieltää ne itselleni enemmän tavoitteiksi, joita kohti yritän astella ilman mitään suurempaa stressiä.

Vuonna 2018 haluaisin..

… olla usein onnellinen. Yritän pyrkiä siihen, että mitä tahansa päivän aikana tapahtuikaan, nukkumaan mennessä olisin onnellinen. Tämähän on kuitenkin ideaali tilanne, eikä varmasti tule aina onnistumaan, mutta sitä kohti on hyvä pyrkiä.

… olla rohkea. Haluaisin uskaltaa tehdä asioita, joita en ole aikaisemmin tehnyt, koska en ole ollut niin rohkea. Tämä vuosi voisi olla sellainen itsensä voittamisen vuosi.

… rikkoa rutiineita. Jos herää keskellä yötä, eikä saa unta, miksi jäisi siihen pyörimään. Mitäpä, jos lähtisi vaikka kävelylle keskellä yötä? Jos aamupalasmoothie ei maistu, syö lounaan aamupalaksi ja aamupalan lounaaksi. Näitä rutiineita voi rikkoa isommissakin mittakaavoissa, mutta aloitetaan pienillä askelilla kohti suurempia harppauksia.

… päästä opiskelemaan. Mikä minusta tulee isona? Pakko sanoa, että en tiedä. Haaveet koulusta ja opiskelupaikasta alkavat olla jo sen verran isoja ja konkreettisia, että on aika aukaista se ovi ja katsoa minne siitä pääsee.

… pelata lentopalloa.

… nauttia elämästä päivä kerrallaan, sillä jokainen päivä on erityinen, eikä siihen voi enää huomenna palata uudelleen.

 

Kuva: Mestaruusliiga

… tiskata astiat useammin. Koska kaikkein kamalin tilanne on se, kun puhtaita astioita ei enää ole ja tiskivuori ulottuu eteiseen asti. Yök.

Mitä sä oot luvannut tai ollut lupaamatta tulevalle vuodelle?

-Eve

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday