Poselandille

Ja taas mennään! Aina oon väittänyt ettei mulla koskaan olisi aikaa pitää blogia, mutta tässä mä istun koneella kaikessa rauhassa ja kirjoitan mun elämäni ensimmäistä postausta. Ha, kauheen kiireinen nainen.

Nojoo, mutta nyt alkuun not so extremely fun facts siitä kuka mä oon, mitä mä teen ja mikä saa mut heräämään maanantaiaamuisin sängystä?

Kuka mä oon?

 • Mun nimi on Iida.
 • Oon hiljattain muuttanut Helsinkiin. Pohojammaalta ristus!
 • Oon elänyt jo 1/5 mun elämästä (eli oon 20-vuotias, tästä kymmenen pistettä sille joka ymmärsi logiikan ja papukaijamerkit niille jotka ajattelee samalla tavalla).
 • Näistä vuosista 75% on kulunut aika pitkälti hyppien, pomppien, seisten käsillä ja väännellen itteäni luonnottomiin asentoihin. Oon siis ihan pienestä saakka harrastanut acrobatiavoimistelua.
 • Nykyään oon tuleva bikini fitness-kilpailija ja hulluna kaikkeen treenailemiseen.
 • Tämän lisäksi onnekkaasti myös sisko kolmelle, tytär kahdelle ja tyttöystävä yhdelle ihmisyksilölle. Ja tietty kaveri mun kaikille kolmelle mielikuvitusystävälle.

Urheilu on ollut aina osa mua, ja voimistelun aloitin jo ennen kouluikää. Myös kaikkea muuta piti kokeilla, mutta koska aika on rajallista voimistelu karsiutui “ykköslajiksi”. Sen tiimoilta kuljettii 10-vuotta niin Suomessa kuin ulkomailla kisoissa, treenattiin n. 15-21h viikossa. Ja olihan niitäkin “loma”viikkoja kun joka päivä oli aamu- ja iltatreenit kestoltaan molemmat 3 tuntia. Kyllä siinä oppi omistautumaan lajilleen jos ei muuta.

Kun elämä vei eteenpäin, oli pakko jättää oma voimisteluseura taakse ja siirtyä seuraaviin haasteisiin. Mutta mihin haasteisiin? Voimistelua ei oo osannut jättää, mutta sitä treenaan lähinnä enää omaksi iloksi. Kilpaileminen on kuitenkin aina ollut mulle sellainen “treenaamisen päämäärä” jos niin voi sanoa, joten oli pakko löytää myös jotain uutta.

Nyt siitä onkin aikalailla 10 kuukautta kun tapasin mun nykyisen valmentajan ensimmäistä kertaa, ja tällä hetkellä treenataan kohti fitness-lavoja.

 

Mitä mä teen?

 • Syön.
 • Nukun.
 • Treenaan.
 • Syön lisää.
 • Käyn vähän töissä ja kuvaan mun poikaystävästä typeriä videoita snapchattiin.
 • Googletan koiranpentuja.
 • Tägäilen mun tyyppejä hauskoihin kuviin instagramissa.
 • Yritän tasapainotella tämän KaikkiMulleHetiNyt-luonteen ja sen tosiasian välillä ettei joka asiaa pysty suorittaa 1-10 asteikolla täydellä kympillä… MUTTA entä jos vois sittenkin?

Tällä hetkellä vietän välivuotta. Hain Helsingin yliopistoon oikeustieteelliselle linjalle, mutta sisäänpääsy jäi vielä tänä vuonna pisteen päähän. Nyt sitten odotellaan seuraavia hakuja, treenaillaan, matkustellaan ja toteutetaan muita unelmia sillä välin kun voi taas näyttää kyntensä uudelleen.

 

Mikä saa mut heräämään maanantaiaamuisin sängystä?

 • Herätyskello. He, He.

Okei siis lähinnä tällä tarkoitan; mitä mä pidän tärkeänä, mistä mä nautin, mikä tuo mun arkeen merkitystä?

Jos alkaisin kirjoittaa kaikkea tähän, niin se lista olis liian pitkä luettavaksi. Joten long story short: Mulle on tärkeää urheilu sekä läheiset ihmiset, terveys ja hyvinvointi. Nautin hyvästä ruuasta hyvässä seurassa, liikkumisesta, matkustelusta ja sisustamisesta. Tykkään laittautua, katsella elokuvia ja lukea kirjoja. Mun arkeen tuo merkitystä tavoitteet joita oon asettanut itselleni. Se, että saan tehdä asioita joista tykkään. Ja unelmat. Niitä pitää olla aina ja kaikilla.

Näitä asioita pyrin saamaan mun arkeen mahdollisimman paljon, ja arjestahan mä täällä kirjoittelenkin. Se tulee sisältämään treenejä, valmistautumista kilpailuihin, opiskelua, töitä, ystäviä, parisuhdetta, perhettä… Mun elämää siis. Minne oon elämässä matkalla, ja mitä kaikkea sille matkalle mahtuu mukaan.

Joten se siitä esittelystä, vaikea kuvailla itseään yhdellä kirjoituksella. Paremman käsityksen saa varmaan sitten kun saadaan tämä kunnolla vauhtiin! 🙂

Iida

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday