Sanot rakastan sinua, sanomatta sanaakaan

“Mä rakastan sua,” sä kuiskaat mulle.
“Mä tiedän,” ajattelen ja hymy nousee väkisin mun kasvoille. Sun kanssa mä olen maailman onnellisin, sun lähellä mun on hyvä olla. Sut mä haluan mun vierellä kulkemaan tämän pienen elämän läpi, sä oot just se tyyppi.
“Mäkin sua, yli kaiken,” mä vastaan, vaikka sun hengitys on jo raskas. Sä oot jo nukahtanut.

Kirjoitan postausta puhelimen muistioon. Sä nukut sohvalla, pää mun sylissä. Vähän ennen nukahtamista kysyit multa mitä tehtäis tänään, ja mä vastasin ettei meidän oo pakko tehdä tänään mitään.

Oltiin lauantaina kavereiden kanssa Escape Roomissa, pelaamassa virtuaalipakopeliä! Olipas aikamoinen kokemus, kannattaa kokeilla. 😉

 

Sä tiedät jo, että mulla on joka päivä aikataulut. Tänään mä heitin ne nurkkaan. Tänään nukutaan sylikkäin sohvalla.

Huomasin tällä viikolla, että vaikka miten mä nautin kuulla ne kolme pientä sanaa sun suusta, sitä ei aina tarvi sanoa ääneen. Joskus sen vaan tietää.
Mutta mistä? Mistä sen muka tietää? Mistä mä tiedän että sä oot mua varten tässä, ilman että sä sanot sen ääneen?

Pienistä, arkisista asioista selviää enemmän kuin uskoisikaan. Tällä viikolla listasin joka päivältä hetkiä, jolloin mun mielessä kävi hassuja ajatuksia:
“Välittääkö joku mun tekemisistä oikeasti näin paljon?”
“Miksi sä teet näin, vaikka siitä on sulle ihan hirmuisesti vaivaa?”
“Miten sä edes osasit ajatella?”
“Miten sussa on noin paljon hyvää?”

Maanantai:
Makaan kipeänä kotona, ei mitään hajua kellosta, tai paljon koko maailmasta muutenkaan. Sä tuut kotiin ja moikkaan sua unenpöpperössä. Seuraava asia johon havahdun on kuuma muki täynnä finrexiä jota olit käynyt mulle ostamassa. “Varo se on vielä kuumaa,” sanoit. Ja mä tiesin.

Tiistai:
Edelleen kipeänä, nyt enemmän tolpillani. Tuut kotiin mukana kaksi pakettia raejuustoa. Miksi? No, toinen on mun lempparia ruuan kanssa, ja toisesta tykkään eniten puurossa. Sä tiedät että jääkaapissa on vielä raejuustoa, mutta ei kumpaakaan näistä. Ilman että pyysin, kävit kaupassa vain näiden kahden raejuustopaketin vuoksi. Ja taas, mä jotenkin vaan tiesin.

Keskiviikko:
Päästään salille yhdessä. Manaan täyttä salia ja sitä, miten tähän aikaan ei koskaan kannattaisi tulla treenille. Supersarjojen mahdottomuus ja odottelu… Ihmettelen miksi sä alat tehdä jalkapäivänä selkätreeniä. Ja vielä samaa supersettiä kuin mä. Väläytät mulle hymyn viimeisissä toistoissa ja mä tajuan: Sä tulit varaamaan toista laitetta siksi aikaa kun teen toisella, ettei mun supersarjat katkee. Voin kertoa että lopputreenin oli hymy aika herkässä.

Torstai:
Lähden aamulla 5:30 salille, siitä töihin, töistä ohjaamaan, ja ohjaamasta juhliin joissa olin luvannut käydä illalla. En jaksa olla juhlissa kauaa ja haet mut kyytiin. Nauran miten olin alipukeutunut, kun en tiennyt millaisesta tilaisuudesta on kyse. Sä katsot mua ja sanot miten hyvältä mä susta näytän. Annat pusun ja otat kädestä kiinni. Koko illalta vaan sillä on väliä mitä sä sanoit mulle matkalla kotiin.

Perjantai:
Viet mut ja Simban töihin, vaikka se tuo sun matkaan aika paljon lisää kilometrejä. Vaan siksi, ettei meidän tarvitse matkustaa julkisilla. Sä myös haet meidät töistä, ja istutaan yhdessä Esplanadilla parkissa niin kauan että saan ruokani syötyä ennen ohjausta. Ja nytkin, mä tiedän.

Lauantai:
Lähdetään juhlimaan kavereiden kanssa. Mä oon selvinpäin ja sä varmistat noin vartin välein: “Eikai sulla oo tylsää? Jaksatko olla?” Ja vaikka itse juot, muistat pitää huolen että tilaat välillä mulle jäävettä. ?❤ Tarviiko erikseen edes sanoa, että oli aika rakastettu olo.

Sunnuntai:
Sä vedät mut aamulla vähän tiukemmin syliin, suutelet niskaa ja mun päässä alkaa soida Erinin laulu, jonka sanat kuuluu näin:

“Karma, kohtalo, onni tai Jumala
Silti mä kuulun tähän
Sielu, sydän tai järki tai humala
Vahinkokin käy tähän
Voittoarpa tai surkea sattuma
Silti mä kuulun tähän.”
Ja mä en vaan tiedä, mä myös tunnen sen.

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Muistetaan keskittyä pieniin juttuihin myös arjen kiireiden keskellä, ollaan kiitollisia ja näytetään miten paljon toinen merkitsee. ?

Mä ajattelin viedä tämän paremman puoliskon treffeille ensi viikonloppuna, mutta vien myös tänään koska se on sen ansainnut.

-Iida

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday