TOP-10 Netflix-sarjat

“I like to party…. And by party I mean to hide in my room and watch Netflix”

Heips! Vakavasti ottaen… en ole mikään kotihiiri ja nautin kyllä ihan oikeistakin juhlista, mutta yksi lempparijuttu on myöskin olla välillä aivan kaikessa rauhassa kotona sohvan pohjalla ja tuijottaa tv:tä.

Nykyään katson oikeestaan todella vähän varsinaisesti telkkaria, sillä ohjelmat tulee katottua lähes aina Katsomosta tai Ruudusta, silloin kun itelle sopii. Sitten on enimmäkseen ne Netflix-sarjat mitä tulee ahmittua iltaisin useempi jakso putkeen.

Tiedän, etten ole ainoa, joten listaan nyt omat suosikit, koska aina on se sama kahlaus edessä uuden sarjan hakemiseen, niin tässä teille muutama ehdotus valmiiksi jos sama genre kiinnostaa.

Itse tykkään siis aikalailla rikos- ja / poliisissarjoista, joihin jää armottomasti koukkuun.

Ehdoton suosikki on siis sijalla 1. ja loput on suunnilleen parhausjärjestyksessä, mutta monet on keskenään aivan yhtä hyviä.

 

1. White Collar (kovat kaulassa)

 

“Sulavakäytöksinen huijari ryhtyy vankilan välttääkseen auttamaan FBI-agenttia toisten valkokaulusvarkaiden nappaamisessa. Mutta hänellä on siihen myös toinen, salainen syy.”

 

2.  Suits  (pukumiehet)

“Opintonsa keskeyttänyt Mike tekee älyllään vaikutuksen kuuluisaan juristiin, joka värvää hänet asianajotoimistoonsa.”

 

3. The Blacklist 

 

“Nerokas karkuri tarjoaa FBI:lle apuaan pahisjahdissa, mutta vain sillä ehdolla, että saa kumppanikseen aloittelevan profiloijan Elizabeth Keenin.”

4. Johan Falk

 

“Kunnianhimoinen nuori murhatutkija nousee tappajia, rikollisliigoja, asekauppiaita, jalokivivarkaita, terroristeja, lurjuksia ja vakoojia vastaan.”

(perustuu tositapahtumiin)

5. Sorjonen

 

“Lahjakas etsivä siirtyy pikkukaupungin poliisin palvelukseen saadakseen enemmän aikaa perheelleen. Hän joutuu kuitenkin keskelle huolestuttavaa murhatapausten verkkoa.”

6. The Killing (jälkiä jättämättä)

 

“Kiitetyn sarjan murhatutkijat Linden ja Holder yrittävät säilyttää mielenrauhansa selvittäessään synkkiä rikoksia sateisessa Seattlessa.”

7. The Fall

 

“Rikostarkastaja yrittää päästä kunnon perheenisää esittävän sarjamurhaajan pään sisälle, mutta hänellä on vastassaan myös omia demoneita.”

8. Luther

 

“Työnarkomaniaan helposti sortuva rikosetsivä yrittää pärjätä yksityiselämänsä kanssa ja ratkoa rikoksia analysoimalla murhaajien psykologiaa.”

9. Silta

 

“Ruumis löydetään Tanskan ja Ruotsin väliseltä sillalta. Kahden maan tutkijoiden on jaettava toimialue ja työtaakka tappajan löytämiseksi.”

10. Marcella

 

“Avio-ongelmista, traagisesta menetyksestä, muistikatkoksista ja äitiyden haasteista huolimatta lontoolainen etsivä taitaa yhden asian varmasti: murhaajien jahtaamisen.”

 

Siinäpä ne, tosiaan kaikki todella hyviä, vaikea päättää parhausjärjestystä, mutta 1. sijalla oleva on ehdottomasti voittamaton ja ikuinen lemppari.

Antoisia Netflix-hetkiä teille <3

5
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Blacklist on niin hyvä!! Tykkään kans kovasti rikossarjoista. Tosta Marcellasta en oo kuullutkaan, täytyypä tsekata 🙂

    1. Joo kannattaa! Se on viimisin mikä tuli katottua ja tykkäsin!!!

Vastaa

Close Menu

Black Friday