Musta tuli ICANIWILL ambassador!

Pari viikkoa sitten tapahtui yksi supersiisti juttu lisää, nimittäin mä pääsin mukaan I Can I Will ambassadorien joukkoon! En halunnut julkistaa tätä tietoa ennen kuin sain oman tilaukseni kotiutettua, ja alhaalla olevassa videossa näettekin uusia treenivaatteita.

En halua kehua huonoa, varsinkaan mitä tulee treenivaatteisiin. ICIW:n treenivaatteita kokeiltuani täytyy kuitenkin käsi sydämellä sanoa, että mulla ei ole oikeasti koskaan aikaisemmin ollut näin hyviä treenivaatteita! Vaatteet istuvat päälle todella hyvin, eivät purista eivätkä kiristä mistään, ovat älyttömän mukavia päällä ja kaiken lisäksi vielä tyylikkäitäkin!

Vaikken olisikaan uunituore ambassador, niin voin vakuuttaa, että näistä tuli heti ehdottomia suosikkejani.

 

Lopuksi pari sanaa bloggaamiseen ja tubettamiseen liittyen.

Sisällöntuotto näihin kanaviin vie oikeasti ihan todella paljon aikaa, eikä mulla oikeastaan olisi rahkeita päivittää molempia säännöllisesti. Erityisesti videoiden tekeminen on älyttömän työlästä, koska oma läppärini on sen verran tehoton kaveri, että editoiminen ja videon lataaminen vie aikaa useita päiviä. Jos siis haluaisin tuottaa sisältöä aktiivisesti sekä blogiin että tubeen, tarkoittaisi se käytännössä päivittäin näiden tekemistä. Tämä taas ei ole mahdollista ihan siitä syystä, että opiskelen tällä hetkellä kahden eri alan opintoja ja lisäksi on muuta opiskelumateriaalia päälle. Lisäksi on tottakai treenit ja kaikki siihen liittyvä, ja vapaa-aikaakin olisi joskus varsin mukavaa viettää!

En myöskään saa bloggaamisesta tai tubettamisesta minkäänlaista palkkiota tai rahaa, vaan tämä kaikki on puhtaasti omasta halusta tuotettua. Stressaa välillä todella paljon, kun koko ajan pitäisi olla tuottamassa uutta – jos esimerkiksi haluaisin tehdä videoita aktiivisesti, niin mulla pitäisi koko ajan olla joko editointi kesken tai uuden videon kuvaaminen, ja ohessa myös kirjoitella tänne blogiin. Ei onnistu.

Viime aikoina olen tuottanut tuben puolelle hieman enemmän materiaalia (ja kuten sanottua, se vie todella paljon aikaa), joten nyt ajattelin lähtökohtaisesti panostaa enemmän täällä blogin puolella. Mulla on lukuisia erilaisia aiheita joista haluaisin kirjoittaa, kunhan vain löytäisin jostain aikaa sille!

Haluaisin myös kuulla teiltä lukijoilta kummasta tykkäätte enemmän: luetteko mielummin blogikirjoituksia “oikeista asioista” (= vastaavaa sisältöä mitä olen kirjoitellutkin), vai katsotteko randomeita my day -videoita tubesta, joissa ei niinkään ole minkäänlaista asiasisältöä?

Ihanaa keskiviikkoa ja toivottavasti teillä on aikaa ottaa rennosti!

♥ Jade

 

PS. Nyt teillä on mahdollista saada -15 % alennusta kaikista normaalihintaisista I Can I Will:n tuotteista käyttämällä koodia JLIIKKANEN15 🙂

1
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Avatar

    ICIW on kyllä myös todella hyvä merkki! Itse olen tällä hetkellä sopinut Better Bodieksen kanssa ambassador-sopimuksen mutta erityisesti uusimmat mallistot myös ICIW-merkiltä on olleet tosi hyvännäköisiä. 🙂

    1. Avatar

      Jep! BB:n vaatteita itellä ollut käytössä myöskin jo vuosia (ei tosin enää viime aikoina), äärimmäisen laadukkaita ja tyylikkäitä nekin nykyään! 🙂

Vastaa

Close Menu

Black Friday