Musta tuli vloggaaja!

Jaiiks, finally there!

Mun ehkä salainenkin unelma on ollut, että jonain päivänä omistaisin hyvän kameran, jolla pystyisin kuvaamaan videoita ja sitä kautta tehdä videoita YouTubeen. No, nyt se on tehty – tai ainakin aloitettu!

Kameralle puhuminen tai kameran edessä oleminen ei ole itselleni missään määrin luontevaa, mutta eiköhän se ole vain harjoituksen puutetta ja kehittyy toiston myötä. Pidemmittä puheitta, tässä ensimmäinen vlog-jaksoni:

 

 

Olisin enemmän kuin kiitollinen, mikäli teillä on mitään kommentoitavaa videosta ja vinkkejä käytännön toteutukseen! Jos teillä on esimerkiksi tietoa hyvistä editointiohjelmista (mielellään ilmaisista näin aluksi), niin kertokaa ihmeessä! Myös toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita – mitä haluaisitte että kuvaan, haluaisitteko videolle enemmän/vähemmän puhetta, kuinka pitkiä videoita jaksatte katsoa jne. Kaikki on tervetullutta!

Kiitos ja tästä se lähtee! 😉

♥ Jade

2
Jaa:

This Post Has 4 Comments

 1. Avatar

  Vau! Itsekin oon tosi kiinnostunut vloggaamisesta, mut ei oo kyllä kovin ajankohtasta mulla nyt 😀 Tosi hienoa, et oot alkanut vloggaamaan! Mä jään ainakin odottamaan uutta videota 🙂

  1. Avatar

   Kiitos! Mullakin tämä pyöri ajatuksen tasolla jonkin aikaa mielessä, sitten yhtenä hetkenä mä vaan päätin toteuttaa sen. Ei se vaadi kuin yhden päätöksen ja ei kun tuumasta toimeen! 🙂

 2. Avatar

  Muakin vloggaaminen kiinnostaisi! Tsemppiä alkuun sulle 🙂

  Hei huomasitkos muuten että tuolla lopussa vilahti sana ”ensimmäisen”? En saanut kiinni sen ideasta, jäin miettii että pitikö sen tekstin vielä jatkua?

  1. Avatar

   Kiitos!

   Kyllä, sana on siellä tarkoituksella! Puheessa sanon “ensimmäinen”, kun olisi pitänyt sanoa ensimmäisen 😀

Vastaa

Close Menu

Black Friday