30 kysymystä, 30 vastausta

Olen törmännyt tässä syksyn aikana ainakin kolmessa eri blogissa tällaiseen postaukseen; 30 kysymystä, 30 vastausta. Innostuin tekemään tämän omassakin blogissa, jotta pääsette heti paremmin tutustumaan muhun. Mennääs asiaan!

Avioliittoja: Yksi ja ainoa. Menimme naimisiin tänä syksynä elokuun 4. päivä. Olen haaveillut pikkutytöstä asti omista häistä ja tiennyt aina meneväni kirkossa naimisiin, kun vain löydän sen oikean. No, se oikea taisi löytyä tuossa lähes seitsemän vuotta sitten, kun nyt olemme tässä pisteessä.

Kihloissa: Kyllä, tämän yhden kerran ja nimettömäni rengastettiin 13.10.2017.

Lapsia: Ei ole. Tämäkin on ollut mulle aivan selkeä juttu, että haluan lapsia jossakin vaiheessa elämää. Haluamme siis molemmat Pasin kanssa lapsia ja toivottavasti niitä meille suodaan. Ajankohdasta en vielä tiedä.

Lemmikkejä: On ja ei. Mulla on koira, joka kylläkin asustaa vanhempieni luona ja he hoitavat Almaa pääsääntöisesti. Käymme aina välillä ulkoiluttamassa Almaa ja muutamia kertoja koiruli on ollut meilläkin yötä. Emme voi kuitenkaan ottaa koiraa meille kokonaan asustamaan, koska yksin jäädessään Alma jää haukkumaan (vieras paikka). Saimme kuulla tästä naapureiltamme, kun kerran jätimme koiran yksin illaksi kotiimme. Uskon, että Alma voisi oppia olemaan yksin myös täällä meillä vieraassa ympäristössä ajan kanssa, mutta emme voi harjoitella sitä tässä rivitaloasunnossamme. Vanhemmillani siis asustaa kaksi koiraa ja kissaa tällä hetkellä sekä kanoja ja kukko. Pasin vanhemmilla on paljon koiria. Varmasti tulemme jossakin vaiheessa hankkimaan myös itsellemme oman koiran, mutta ei vielä.

Leikkauksia: Olinkohan ykkösluokalla, kun mun korvat putkitettiin ja samalla leikattiin kitarisat.

Tatuointeja: Ei ole.

Lävistyksiä: Molemmissa korvissa on kolme reikää. Pasin mielestä nekin ovat liikaa… 😀

Muuttoja: Muutimme ensimmäisen kerran vasta, kun aloitin ylä-asteen, koska vaihdoimme kokonaan paikkakuntaa. Ylä-asteen aikana asuimme kahdessa eri vuokra-asunnossa ennen kuin rakenteilla oleva omakotitalomme valmistui. Näistä tulee siis yhteensä kolme muuttoa. Seuraavan kerran muutin, kun pääsin lukion jälkeen opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Opiskeluiden aikana muutin kolme kertaa. Sen jälkeen asuin vielä hetken vanhempieni luona, jota en laske mukaan muuttoihin, ennen kuin muutimme Pasin kanssa tähän yhteiseen asuntoomme. Olen siis muuttanut yhteensä seitsemän kertaa.

Ottanut lopputilin: En kertaakaan.

Ollut saaressa: Ainakin pari kertaa.

Autosi: Volkswagen Golf, yli 10 vuotta vanha pieni purkki, mutta kulkee eteenpäin.

Ollut lentokoneessa: Tasan kahteen paikkaan matkustanut koneella eli neljällä lennolla. Olen siis täysi noviisi matkustelun suhteen ja voin kertoa, että en pidä lentämisestä.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Ei muistaakseni, ainakaan mun nähden.

Ollut rakastunut: Kerran, juuri tällä hetkellä.

Ollut ambulanssissa: Kerran. Kaaduimme ystäväni kanssa skootterilla hiekkatiellä. Ystäväni meni hetkeksi tajuttomaksi ja mulla aukesi polvi, mitään pahempaa ei onneksi kummallekaan sattunut.

Luistellut: Kyllä, viimeksi viime talvena. En ole ikinä luistellut kaunoluistimilla, vaan olen saanut usein veljieni vanhat hokkarit käyttöön. En ole ikinä kyllä halunnutkaan luistella muilla kuin hokkareilla.

Surffannut: En.

Ollut risteilyllä: Kyllä, useammankin kerran. Itse asiassa kosintakin tapahtui laivalla. 😉

Ajanut moottoripyörällä: En. Skootterilla olen ajanut teinivuosina ja mopon ja kevarin kyydissä olen ollut.

Ratsastanut hevosella: Kyllä<3 Harrastin nuorempana ratsastusta ja kävin hoitamassa heppoja paikallisella tallilla. Ylä-asteella harrastus piti lopettaa muuton vuoksi, mutta nyt vanhempana olen käynyt yksittäisiä kertoja ratsastamassa. Haluan tulevaisuudessakin käydä vielä rasastustunneilla.

Lähes kuollut: En.

Ollut sairaalassa: En muista olleeni yötä sairaalassa, mutta ainakin nuo edellä mainitsemani pari päivävisiittiä olen tehnyt (kitarisaleikkaus ja mopolla kaatuminen).

Suosikkihedelmä: Ehkä nektariini. Tykkään monista hedelmistä.

Aamu vai ilta: Ilta. Kaikki mun tutut tietävät, kuinka hyvät unenlahjat mulla on. Nukun todella sikeästi, eikä mua saa aamuisin helposti hereille. Olen myös maailman pahin torkuttaja.

Lempiväri: Pukeutumisessa musta. Sisustuksessa harmaa ja beige.

Viimeisin puhelu: Raksun eli mieheni kanssa eilen. Hän taisi soittaa salilta tullessaan, mitä toisi kaupasta.

Viimeisin viesti: Meidän perheryhmässä, jossa on mun äiti ja sisarukset, siskoni laittoi viestiä poikansa jääkiekkopeleistä.

Kahvi vai tee: Kahvi.

Kissa vai koira: Koira. Meillä on ollut lapsuudenkodissa aina kissoja ja koiria, mutta henkilökohtaisesti olen aina pitänyt koirista enemmän. En usko, että tulen koskaan hankkimaan kissaa itselleni, vaikka suloisia nekin ovat.

Paras vuodenaika: Kesä. Todella hyvänä kakkosena tulee syksy ja etenkin alkusyksy, kun luonnossa on kauniita värejä, saa pukeutua villapaitaan, ohueen takkiin ja nilkkureihin sekä alkaa polttaan kynttilöitä iltaisin.

 

Nyt tiedät taas vähän enemmän, millainen tyyppi täällä ruudun takana kirjoittelee. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!<3

4
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday