Kuka, mitä, täh?

Kuka, mitä, täh? Kyllä vain, täällä kirjoittelee uusi Poseland Networkin bloggaaja. Olen aivan super innoissani tästä ja tuntuu jopa oudolta kirjoittaa oikeasti tuo edellinen lause. Olen pitänyt myös aiemmin blogia, mutta se on ollut enemmän tai vähemmän satunnaista kirjoittelua, joten nyt olisi tarkoitus tehdä postauksia aktiivisesti. Aloitellaanpa tämä uusi blogitaival esittäytymällä, jotta tiedätte kuka täällä oikein kirjoittelee jatkossakin. Toki tulette oppimaan musta lisää ja tuntemaan mua paremmin, kun pääsen enemmän teille kertomaan itselleni tärkeistä asioista.

Olen Jenni, 24-vuotias Pirkanmaalla, tarkemmin ottaen Orivedellä, asusteleva naikkonen. Pakko hehkuttaa myös, että olen uunituore vaimo ja asustelemmekin kaksin aviomieheni kanssa ihanassa rivitalokolmiossamme. Olen valmistunut Seinäjoen ammattikorkeakoulusta tradenomiksi keväällä 2017 ja tällä hetkellä työskentelen pankissa, jossa tein töitä myös jo opiskeluaikana. Täytyy myöntää, että mulla on käynyt monen asian suhteen melko hyvä flaksi ja elämä on aika mallillaan tällä hetkellä. Tulette varmasti kuulemaan näistäkin asioista lisää, kun pääsen vauhtiin.

Blogissa tulen jakamaan asioita omasta arjestani monipuolisesti eli kai tätä voisi kutsua niin sanotuksi lifestyle-blogiksi. Pidän monista eri asioista, kuten urheilusta, leipomisesta, muodista ja kauneudenhoidosta. Nämä ovat varmasti sellaisia aiheita, joista tulen teille kirjoittamaan ja jakamaan omia ajatuksia, kokemuksia ja ideoita. Haluan myös haastaa itseäni ja yrittää välillä jakaa myös henkilökohtaisempia ajatuksia teille, sillä niistä saa usein paremmin lukijakin irti kirjoittajasta. Toki aika näyttää, mistä kaikesta tulen kirjoittamaan, mutta tämä on nyt ajatukseni.

Katsotaan, mitä tästä tulleepi….hyvähän tästä tulee, se on varma! Ihanaa, että olet löytänyt tiesi tänne blogiini ja jaksoit lukea tekstin loppuun asti. Toivottavasti tulet jatkossakin lukemaan höpinöitäni ja vaikkapa jättämään jonkin kommentin ilokseni.

Mut löytää Instagramista ja Snapchatista nimellä @jjjepa. Tervetuloa seuraamaan!

 

4
Jaa:

This Post Has 12 Comments

 1. Avatar

  Mahtavaa! Tervetuloa mukaan porukkaan! 🙂

  1. Avatar

   Niimpä, aivan huippua ja kiitos! 🙂

 2. Avatar

  Tervetuloa mukaan!!! 🙂

  1. Avatar

   Kiitos! 🙂

 3. Avatar

  Tervetuloa tiimiin! <3

  1. Avatar

   Kiitos, ihana olla mukana! <3

 4. Avatar

  Tervetuloa mukaan 🙂

  1. Avatar

   Kiitos 🙂

 5. Avatar

  Tervetuloa jengiin! 🙂

  1. Avatar

   Kiitos paljon 🙂

 6. Avatar

  Tervetuloa :)) Ja hei varmaan asut Orivedellä! Oon itse sieltä päin kotoisin ja käyn treenailemassa aina kun oon vanhemmilla kylässä. Orivedellä koulut käynyt 😀

  1. Avatar

   Kiitos 🤗 Eikä, kyllä tää maailma on pieni! Itse en ole kovin kauaa täällä asunut, mutta tässä lähitienoilla kuitenkin. Origymillä käyn treenailemassa aina välillä 😜

Vastaa

Close Menu

Black Friday