Kurkistetaan vielä vuoteen 2018

Heipparallaa! Haluan palata vielä kerran viime vuoteen ja toteuttaa Poselandin bloggarin Nooran haasteen omalta osaltani. Kokonaisuudessaan vuosi 2018 oli ikimuistoinen ja onnistunut vuosi. Tulen muistamaan erityisesti tämän vuoden koko loppuelämä ja syyn saat tietää postauksen edetessä. Haasteen tarkoituksena on miettiä vuotta 2018 ja kaivaa kätköistä yksi valokuva per kuukausi ja kertoa, miksi valinta osui juuri siihen kuvaan. Mennäänpäs siis katsomaan, miltä minun viime vuosi näytti!

Tammikuu

Kävin katsomassa usein siskoni poikien jääkiekkopelejä viikonloppuisin, kun pelit olivat meidän lähellä olevassa jäähallissa. Olen pienestä asti viettänyt aikaa jäähallilla, kun molemmat veljeni pelasivat nuorempana pitkään kiekkoa ja tuntuu olevan edelleen veressä tämä laji. Telkkarista en niinkään jaksa katsoa, paitsi joskus Suomen matseja tulee katsottua.

Helmikuu

Aloitimme työkaverini kanssa höntsysählyn, josta innostuimme ja aloimme käymään siellä viikoittain. Aloitin ylä-asteella pelaamaan joukkueessa ja olin siinä mukana 2-3 vuotta, kunnes joukkue hajosi opiskeluiden takia. Tykkäsin jo silloin kovasti lajista ja olen onnellinen löytäessäni tämän harrastuksen uudelleen. Sarjapelaaminen on edelleen mielessä, koska peleistä saa sen oman kimmokkeen tekemiseen.

Maaliskuu

Alkuvuodesta aloitimme kaasojen kanssa askartelut häitämme varten. Kutsukortit (joista tulikin muuten älyttömän kauniit, vaikka itse sanonkin) saimme hyvissä ajoin valmiiksi ja tuolloin tuntui, että häihin on vielä pitkä aika…

Huhtikuu

Pitkään kestänyt akne saatiin taltutettua kovalla lääkekuurilla ja vihdoin keväällä ihoni näytti tältä ja pystyin hymyilemään ja nauttimaan kuvissa. Akne ei ole pelkkä ulkoinen haitta, vaan vaikuttaa myös todella paljon henkisesti, etenkin itsetuntoon. Tuntui uskomattomalta koskea omia kasvoja ilman yhtäkään kosketusarkaa paisetta!

Toukokuu

Toukokuussa oli aivan ihanat kuvauskelit ja mieli lepäsi näissä maisemissa! Tämä paikka valikoituikin myöhemmin meidän hääkuvausmiljööksi.

Kesäkuu

Kävimme uimassa muita kesiä enemmän kuuman ilman ansiosta. Yhtenä kauniina kesäpäivänä lupasin viedä kolme siskoni lasta uimaan läheiselle rannalle. Lapset jo kastautuivat ja lopulta uskaltauduin itsekin menemään veteen. Vihdoin päästyäni kokonaan veden alle ja uitua ensimmäisen vetoni tunsin jotakin. Eikä, kihlasormukseni taisi tippua! Ja kyllä näin kävi. Menin paniikkiin ja aloin kulkea edestakaisin. Pyysin Pasin luokseni ja kerroin tapahtuneen. En tajunnut pysyä paikallani, vaan olin jo ehtinyt hieman liikkua siitä kohdasta, missä sormus tippui. Tiesimme kuitenkin suunnilleen kohdan ja Pasi alkoi sukeltaa ja kaivaa hiekkaa. Vettä oli vähän navan ylitse eli liian syvää löytääkseen sameasta vedestä pientä esinettä ja ranta oli täynnä lapsia mylläämässä. Itkin ja nousin pois vedestä. Seurasin kahta pienempää siskoni lasta koko ajan, että he eivät mene liian syvälle ja huku. Sanoin lapsille, että nyt lähdetään pois ja tulemme vielä Pasin kanssa etsimään sormusta…kummasti kaikki lähtivät kiltisti autoon, eikä jankuttaneet tuttua “ei vielä”. 😀 Laitoin asiasta ilmoitusta Facebookiin ja eräs puolituttu palomies tuli pariinkin otteeseen sukeltelemaan pohjaa, mutta ei hänkään löytänyt sormusta. Kävimme itse muutamana iltana metallinpaljastimella myös etsimässä sitä, mutta vedestä on silläkin todella haastavaa löytää. Mieli oli maassa tapahtuneen jälkeen, mutta nykyään tämä on ennemminkin ikimuistoinen tarina. Sormusta ei siis löytynyt, mutta sain onnekseni vakuutuksestani hieman korvausta ja hankimme uuden samanlaisen kihlasormuksen. Unohtumaton kesäkuinen uintireissu siis. 😉

Heinäkuu

Tässä kuussa minut yllätettiin täysin. Tiesin, että ystäväni järkkäävät minulle polttarit, mutta en silti osannut odottaa tuota viikonloppua, vaan koko konkkaronkka yllätti minut yöpaidassa kotonani. Ystäväni olivat nähneet hirmuisesti vaivaa ja suunnitelleet kaiken loistavasti. Kiertelimme ympäri Tamperetta erilaisia tehtäviä tehden, kävimme tankotanssissa, olimme piknikillä…iltapäivästä lähdimme ajelemaan kohti kotia, mutta päädyimmekin yhden kaasoistani mökille viettämään vielä iltaa paljuillen ja saunoen sekä yövyimme tässä ihanan idyllisessä mökissä. Polttarit oli aivan ihanat ja juuri minulle suunniteltu! Vietimme siis Pasin kanssa samana viikonloppuna polttareitamme ja kyllä oli ihana sunnuntaina käpertyä oman kullan kainaloon.

Elokuu

Vuodesta 2018 teki tietenkin ikimuistoisen meidän hääpäivämme 4.8. En voi sanoilla kuvailla, kuinka onnellinen olin tuosta päivästä (olen edelleenkin) ja kaikesta tästä. Häistä viikon päästä lähdimme ensimmäiselle yhteiselle etelän matkalle tai siis meistä kumpikaan ei ole käynyt edes yksin tällaisella matkalla. En tiedä jännittikö minua häät vai tämä matka enemmän, ehkäpä tuo matka. 😀 Olimme viikon Mallorcalla Santa Ponsassa nauttimassa auringosta ja vain rentoutumassa. Kyllä tämä naimisissa olo on mukavaa!

Syyskuu

Takaisin arkeen paluu ja pudottautuminen pilvilinnoista. Syyskuussa en ole oikein kuvia napannut, eikä mieleeni tullut mitään erikoista. Tämä kuitenkin tapahtui: tein elämäni ensimmäistä kertaa tonnikalalasagnea, melko terveellinen sekä myös maistuva ruoka.

Lokakuu

Poikkesimme vanhemmillani ja suuntasimme koirien kanssa metsätielle nauttimaan raikkaasta ja kirpsakasta syyskelistä. Lehdet olivat tippuneet puista ja pieni pakkanenkin taisi olla. Koirien tassut pysyivät puhtaana kurasta, kuinka ihanaa!

Marraskuu

Ostin kummipojalleni lahjaksi palapelin ja siitä intoutuneena piti hakea meille kotiinkin oma 1000 palan palapeli. Sen kimpussa tuli vietettyä monta iltaa, kunnes lopulta saimme sen valmiiksi.

Joulukuu

Rakastan joulua! Jouluaatto on aina joulukuun kohokohta. Vietimme jälleen joulun läheistemme kanssa, molempien vanhempien luona. Saimme paljon ihania lahjoja ja nautimme maittavista sapuskoista. Pelailimme lautapelejä yömyöhään, nauroimme ja juttelimme. Perhe on paras. <3

Tässä oli kooste vuodestani 2018. Toivottavasti myös teillä oli mahtava vuosi ja toivotaan myös tästä vuodesta sellaista! Itse toivon etenkin terveyttä, rakkautta ja ihanaa arkea; niistä on vuosi 2019 tehty!

♥Jenni

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday