Miniloma Turussa

Moikka ihanat!

Saimme häälahjaksi työkavereiltani Holiday Clubin lahjakortin, jota hyödynsimme viikonloppuna. Varasimme jokunen aika sitten kylpyläloman Turun Caribiaan, jossa tosiaan vietimme yhden yön lauantaista sunnuntaihin. En edes muista koska viimeksi olisin ollut kylpylässä, joten oli ihan kivaa vaihtelua arkeen. Reissu meni kaikin puolin hyvin, vaikkakin onhan tuo Caribia meidän mielestä enemmän lapsiperheille suunnattu lomapaikka. No, kyllähän mekin tavallaan kävimme meidän lasta siellä lilluttelemassa. 😀

Lähdimme ajelemaan kohti Turkua lauantaina aamupäivästä ja matka meiltä sinne kesti n. 2,5 tuntia. Ennen kylpylään menoa kävimme Lastentarvikeliike Ozbabyssä ihastelemassa kaikkia vauvanjuttuja ja äitiysvaatteita sekä hieman silmäilimme jo vaunuvaihtoehtoja. Tuo vaunujenkin valinta on aikamoinen työmaa, kun haluaisi hyvät vaunut kelille kuin kelille, mutta kuitenkin hintalappu pitäisi olla kohdillaan. Onneksi tässä on vielä aikaa tutkailla niitä.

Hotellille päästyämme pötköttelimme hetken ennen kuin lähdimme allasosastolle. Uiskentelimme kolmisen tuntia illasta, jonka jälkeen menimme hotellin alakertaan syömään ja sen jälkeen nukkumaan. Alun perin oli tarkoitus lähteä vielä illasta jonnekin Turun keskustaan syömään, mutta olimmekin uimassa melko myöhään ja lisäksi väsymys ja sateinen ilma saivat meidät jäämään hotellin seinien sisäpuolelle.

Turku
Tää muija on niin raskaana!

 

Heräsimme kahdeksan maissa ja menimme syömään rauhassa aamupalaa ja mietimme myös aamu-uintia, mutta jätimme sen kuitenkin väliin. Luovutimme jo huoneemme ennen kello 12 ja suuntasimme Turun keskustaan etsimään jotakin kivaa kahvilaa ja kuvauspaikkaa. Löysimme Apteekkimuseon sisäpihalta idyllisen Cafe Qwenselin, jossa kävimme nauttimassa kahvit leivonnaisen kera. Kiertelimme vielä jonkin aikaa siinä joen lähettyvillä, kunnes alkoikin sataa räntää ja lähdimme takaisin autolle.

Cafe Qwensel

Lähdimme ajelemaan kotia kohti ja matkalla pysähdyimme Urjalan makeistukussa sekä Ideaparkissa syömässä. Meillä oli oikein ihana viikonloppureissu, vaikkakin matkat olikin melko väsyttäviä. Olemme kuitenkin molemmat sellaisia kotihiiriä, että oli aivan ihana palata takaisin kotiin ja omaan sänkyyn nukkumaan.

Tänään maanantaina sainkin nauttia rauhallisesta aamusta, sillä minulla alkoi viikon loma. Tätä on odotettu ja aivan ihana päästä vain nauttimaan vapaa-ajasta. Hyvää viikkoa myös sinulle!

♥Jenni

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday