Piristystä arkeen

Hei ihanaiset! Alkuviikosta olen päässyt nauttimaan naisten jutuista oikein kahtena eri päivänä. Välillä on kiva hemmotella itsea arjen keskellä ja saada jotakin spesiaalia. Viihdyn todella hyvin kotona (vähän liiankin hyvin), enkä useinkaan jaksaisi lähteä minnekään työpäivän jälkeen. Tämä pimeyskin varmasti vaikuttaa osaltaan siihen, että töiden jälkeen on mukava käpertyä viltin alle, laittaa kynttilät palamaan ja vaikkapa selata Instagramia.

Studio Bling kynsihuolto

Geelikynnet joulukynnet kynsihuolto

Kävin ottamassa kesällä häihimme uudet geelikynnet ja siitä lähtien olenkin aina varannut uuden ajan kynsihuoltoon. Olen käynyt siis nyt ehkäpä viisi kertaa kynsihuollossa Studio Blingissä Tampereella. Olen ollut todella tyytyväinen joka kerta ja kynnet ovat pysyneet todella hyvin. Olen käynyt noin 4-5 viikon välein huollossa. En kuitenkaan nyt enää varannut uutta aikaa, vaan ajattelin pitää geelikynsistä taukoa ainakin jonkin aikaa. Olen todellakin tykännyt, kun kynnet ovat olleet kuosissa koko ajan, eikä ole tarvinnut itse niitä lakkailla. Muutama omista kynsistäni ovat todella huonossa kunnossa, ja siksi en haluaisi luopua näistä geelikynsistä, jotka ovat peittäneet totuuden. Kynsihuolto maksaa kuitenkin joka kerta 71 e ja päälle vielä bensa- ja parkkimaksut. Ajattelin, että ehkä voisin välillä käyttää senkin rahan johonkin järkevämpään. Katsotaan, kuinka ikävä näitä kynsiä tulee ja kauan pysyn tässä päätöksessäni.

Naisten ilta parturiliike laakso

kuoharit alkumaljat

Työkaverini pyysi tiistaina asiakasiltaan paikalliseen Partuliike Laaksoon. Paikalla oli Capri Collection vaate-edustaja, Synsamin silmälasien esittelijä, kuvaaja Mainosstudio Sanna H (lettikuvat alempana hänen ottamat) ja kampaamon työntekijät. Työntekijät tekivät kampauksia ja kestolakkauksia sekä tarjolla oli pientä suolaista ja makeaa syötävää. Ostin yhden syksyisen/ talvisen huivin sekä nautin kampaamon tuolissa olemisesta. Kampaajan tehdessä lettiä, tajusin hiuksieni olevan aika huonossa kunnossa. Oikeastaan viimeisen parin viikon aikana olen itsekin tuskastellut, miten hiukseni voivat mennä aivan takkuun koko ajan. Täytyy varata kyllä mahdollisimman pian aika tukkalääkärille, jotta saan huonot latvat pois kiusaamasta.

vaaterekki Capri Collection vaatteet

Taaskaan en olisi jaksanut lähteä maanantaina kynsihuoltoon tai tiistaina tuonne asiakasiltaan, mutta kyllähän nuo kummasti kuitenkin piristävät. Kiva katsella kauniita kynsiä työpäivän aikana ja kuulla muiltakin kehuja niistä sekä mahtavaa nauttia hetki, kun toinen pitelee hiuksiasi ja tekee letin. Pieniä asioita, mutta niillä saa omaan arkeen vaihtelua.

Olisi kiva kuulla, mistä tyttöjen jutuista sä nautit? Paljonko olet valmis maksamaan kauneudenhoidostasi kuukausittain?

♥Jenni

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday