Tahdon 4.8.2018

Olen pienestä tytöstä asti haaveillut omista häistäni ja tiennyt, että haluan naimisiin. En ole ikinä epäröinyt sitä, ettenkö haluaisi elää avioliitossa. Tämä on ollut itsestäänselvyys. Ilmoitin tämän nykyiselle miehellenikin jo seurustelun alkumetreillä vai seurustelimmeko edes vielä? Pelottelin hänet heti alkuun ja iskin faktat tiskiin: “Jos mun kanssa meinaat jatkaa, tiedät mitä odottaa!” Ehkä hän alkuun säikähtikin, mutta näin muutaman vuoden jälkeen tilanne on muuttunut ja nyt todella olemme onnellisesti avioliitossa.

Olin hoputtanut miestäni jo pidemmän aikaa kosinnan suhteen. Miehelläni ei ollut kiirettä asian suhteen ja hän halusi edetä rauhassa, koska olimme vasta nuoria. Mä olin kyllä aivan valmis jo viiden vuoden seurustelun jälkeen menemään naimisiin ja etenemään asioissa. No, kuulemma miehenikin oli, mutta semmoinen jahkailija, kun on perusluonteeltaan, niin eihän tätäkään päätöstä pystynyt tekemään vuodessa…

Menimme kihloihin 13.10.2017 laivaristeilyllä. Pasi kosi mua laivan kannella ja kaikki oli niin romanttista, aivan kuin elokuvasta. Tai mitä mieltä te olette? Oli pimeää, todella kylmä, tuuli aivan järkyttävän kovaa ja vettä tihkutti. Äkkiä sormukset sormeen ja kuuntelemaan Jenni Vartiaista, jonka keikalta myöhästyttiin tämän johdosta. 😀 Joka tapauksessa kaikki tuo oli sen arvoista, niin täydellistä ja ikimuistoista. Tulen muistamaan aina sen hetken! <3

Kihlauksen jälkeen aloimmekin lähes heti miettimään tulevia häitämme. Joulun 2017 tienoilla päätimmekin hääpäivämme. Häämekkoja kävimme sovittamassa äitini kanssa heti vuodenvaihteen jälkeen. Kävimme kahdessa eri pukuliikkeessä ja toisesta löysin tämän omani. Mulla oli muutama vaihtoehto, mutta tämä valitsemani yksilö tuntui heti jotenkin omimmalta ja juuri sellaiselta, mitä hain. Mekon valinta olikin siis melko helppo rasti.

Sain aivan ihanat kaasot itselleni, jotka auttoivat pitkin vuotta häävalmisteluissa. Teimme yhdessä kutsukortit, paikkakortit, ohjelmat, koristelut yms. Kävimme häämessuilla ja mietimme yhdessä kaikkea hääpäivään liittyvää. Kaasoni järjestivät myös aivan uskomattomat polttarit muiden ystävieni kanssa mulle. Olen todella kiitollinen näistä ystävistäni ja mulla oli maailman parhaat kaasot!

Hääpäivämme oli tähän mennessä elämämme ihanin ja onnentäyteisin päivä. Saimme nauttia päivästä täysin siemauksin (etenkin kirkon jälkeen, kun jännitys laukesi). Kaikki tuntui menävän pääpiirteissään niin, kuin olimme suunnitelleet, eikä mikään voinut pilata tunnelmaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on ihana palata. Tuo päivä meni niin nopeasti ja siihen yritinkin jo etukäteen valmistautua ja siten nauttia joka hetkestä. Onneksi nämä kuvat säilyvät muistoissa ja kyllä edelleen pieni jännitys valtaa kehon, kun miettii tuota hetkeä ennen alttarille menoa. Tuntuu, että rakastan yhä enemmän tuota miestäni.

Hääkuvaajanamme oli Kuvaustuotanto Jussi Valkeajoki ja kaikki yllä olevat kuvat ovat hänen ottamiaan.

♥Jenni

1
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Ihanan näköinen kirkko ja upea pari!

    1. Kiitos paljon ja kirkko on kyllä ihana 😍

Vastaa

Close Menu

Black Friday