Viikonlopun touhua ja tohinaa

Heippa ja oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!<3

Ajattelin tulla kertomaan, mitä kaikkea touhusimme viikonlopun aikana.

Asukuva talvi blogi

Asukuva blogi

Perjantaina töiden jälkeen suuntasimme suoraan kauppareissulle. Yritämme käydä aina perjantaisin isosti kaupassa ja ostamme jääkaapin täyteen ruokaa. Toki viikon aikana teemme pienempiä ostosreissuja, jos jotakin puuttuu tai  tekee mieli hakea vaikkapa karkkipussi. Muuten mietimme mahdollisimman tarkkaan aina perjantaisin, mitä kaikkea tarvitsemme tulevan viikon aikana. Olemme kokeneet tämän hyväksi tavaksi, eikä heräteostoksia tule niin paljon tehtyä. Paitsi, jos sinne kauppaan menee nälkäisenä…siinä sitä sitten ollaan, kärry täynnä herkkuja!

Mulla alkoi myös viime viikolla perjantain salibandytreenit ja siellähän loppuilta vierähtikin mukavasti. Olen siis jo muutamia vuosia sitten pelannut sarjassa parisen vuotta, mutta sen jälkeen on ollut taukoa lajin suhteen. Aloimme työkaverini kanssa käymään höntsysählyssä sunnuntaisin tuossa vuoden vaihteessa. Nyt on tullut siis toinenkin treenipäivä viikkoon; perjantai. Olen innoissani, kun olen päässyt uudelleen harrastamaan vanhaa tuttua lajia ja nyt vielä kahdesti viikossa! Kyllä tämä on taas aivan erilaista ärsytystä kropalle, kun koko ajan on juostava ja tehtävä nopeita suunnanvaihdoksia sählyä pelatessa.

Lauantaina olikin vuorossa veljeni lasten synttärikemut, jonne suuntasimme heti aamupäivästä. Saimme juhlia kummipoikani 8v ja tädin prinsessan 6v -synttäreitä. Lasten riemua on ihana seurata, kun he ovat niin innoissaan ja onnellisia lahjoistaan. Kälyni oli taas leiponut ihania tarjottavia pöydän täydeltä!

Synttärit täytekakku leivonnaiset

Kuvassa vasemmalla veljeni, oikealla edessä 8v kummipoikani ja takana toinen kummipoikani (siskon lapsi).
Kuvassa 6v prinsessa ja takana myös yksi tädin rakkaista (siskon lapsi).

Synttäreiden jälkeen käväisimme vielä Prismassa ostoksilla ja mukaan tarttui muun muassa 1000 palan palapeli. Ostimme kummipojalleni 500 palan palapelin ja aloitimme juhlissa hieman sen tekemistä. Mulle iski niin kamala himo sen tekemiseen, että oli pakko hakea meille oma. Viikonlopun aikana vierähti useampi tunti palapelin kimpussa…

Palapeli

Sunnuntaina lähdimme äitini kanssa Tampereelle katsomaan tuon 8v poitsun jääkiekkopelejä. Hän on niin suloinen ja taitava pelaaja nuoresta iästä huolimatta, että ylpeänä täti sai kannustaa katsomossa.  Pelien jälkeen illalla menin vielä omiin säbätreeneihin hikoilemaan.

Aika kiireinen oli siis tämä viikonloppu, mutta silti oli ihanaa viettää se läheisten ihmisten kanssa ja oman mahtavan harrastuksen parissa. Mitä te teitte viikonloppuna? 🙂

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday