10 erilaista faktaa minusta

Minusta on kiva saada kunnon ote siitä kenen blogia luen tai vlogia katson. Tykkään itse ”randomeja faktoja”- tyyppisistä postauksista, joten ajattelin ensimäistä kertaa tehdä myös itse sellaisen. Ehkä opitte minusta jotain uutta..

Jotkut ehkä tiesivätkin tämän jo, mutta minulla on neljä siskoa. Kaksi pikkusiskoa ja kaksi isosiskoa. Olemme mielestäni kaikki hyvin eri näköisiä ja olen ainoa jolla on ruskeat silmät.

Rakastan hömppäsarjoja. Varsinkin realitysarjat ovat minusta parasta viihdettä ja olen ollut tätä mieltä siitä asti kun niitä sain katsoa.

Vihaan sipulia. Olen yrittänyt opetella tätä koska olisi kiva tykätä tästä ”perus” ruoka aineesta, mutta ei. Valkosipuli on hyvää, muttei mikään muu sipuli toimi missään muodossa.

Olen aika huono nukkumaan.. Jos minulla on vähänkin stressiä niin unet kärsii huolella. Tätä asiaa koitan työstää ja panostaa ajoissa illalla rauhoittumiseen.

Vaikken aina nukukaan laadukkaimpia unia niin jaksan aina nousta reippaasti ja herään itsestäni aikaisin. Olen aina ollut aamuvirkku. Aamuhetket ovat mmielestäni parhaita.

Rakastan eläimiä ja varsinkin koirat ovat maailman ihanimpia. Noloa myöntää, mutta pelkään kuitenkin tosi paljon kissoja (?), hevosia ja käärmeitä.

Jos pitää valita suolainen lempiruoka niin se on thaimaalainen. Tykkään kuitenkin enemmän makeista ruuista ja heikkouteni on kaikki erilaiset puurot. Syön usein neljä kertaa päivässä puuroa.

Tätä olen tehnyt lapsena vielä enemmän kuin nyt, mutta puhun ja kävelen unissani.

Lempi makuni ja tuoksuni on ehdottomasti vanilja.

Puhun aika paljon ystävilleni omista jutuistani. Eikä ole olemassa yhtäkään asiaa itsestäni jonka ainoastaan minä tietäsisin. Minua ahdistaa jos joudun olemaan yksin jonkun asian kanssa. En esimerkiksi ikinä pystyisi ottamaan tatuointia jonka merkityksen vain minä tietäisin.

– Johanna

12
Jaa:

This Post Has 4 Comments

  1. Tykkään itse kanssa just lukee eniten blogeja jotka kirjoitetaan silleen suoraan sydämestä.
    Oli hyvä teksti, ihanaa syksyn väri loistoa ❤️
    (Okei meillä Helsingissä tulee vettä ku..piip mut silti 🤣)

    1. Voi kiitos Noora ja ihanaa syksyä sinne 🙂 <3

  2. Näitä on kiva kyllä lukea. 😀 Mitkä on parhaat hömppäsarjat sun mielestä?

    1. Kiva kuulla! 🙂 Tällä hetkellä mun lempparit ovat kaikki ruotsalaiset realityt.. 🙂

Vastaa

Close Menu

Black Friday