Fiilikseni bikini fitness debyytistäni!

Moikka ihanat!

Huh mitä tunnevyöryä nämä päivät! Nyt alkaa jo pikkuhiljaa konkretisoitumaan viikonlopun tapahtumat ja uudet sotasuunnitelmat on laadittu valmentajan kanssa Lahtea varten. Ensimmäiseksi pitää todeta, että mulla oli niin kivaa! Nautin koko hommasta niin paljon että en malta pysyä housuissani kun tiedän että saan kokea kilpailut kahden viikon päästä lauantaina Junior Cupissa sekä sunnuntaina yleisen sarjan SM- kilpailuissa! Kropalle tämä kahden päivän kisa voi jopa olla vähän rankka kokemus, mutta Janin kultaisilla ohjeilla ja omalla sinnikkäällä sisulla mennään. Eli osallistuin viikonloppuna ensimmäisiin bikini fitness kilpailuihin, Helsingissä pidettyyn yleisen sarjan SM- karsintaan ja niinhän siinä kävi että olin toinen omassa pituusluokassani. Meidän sarjasta finalistit pääsevät siis SM- kilpailuihin jotka pidetään sunnuntaina 8.10 Lahden messukeskuksessa. Tänä vuonna kyseiset kilpailut näkyvät Yle Areenalta, eli jos ei pääse paikalle niin voi seurailla kisoja kotisohvalta! Ihan huippua mun mielestä!!

 

Kuva: Jenni Virta

Ajattelin lyhyesti kertoa teille viikonlopun tapahtumista ja fiiliksistä. Viimeistelyviikko on aina viikko ennen kilpailuja, eli minulla tämä oli viimeviikolla. Viimeistelyviikolla tärkeintä on ottaa mahdollisimman rauhassa eikä stressata mistään ylimääräisestä. Itse pidin sen viikon täysin lomana töistä. Maanantaina menin tekemään vielä hyvän treenin ja lepopäivinä pidin tiistain ja keskiviikon. Ruokavaliot poikkesivat joka päivä vähän toisistaan ja torstaina kun lisäiltiin hiilareita, tein aamulla todella kevyen ”pumppitreenin” jaloille. Perjantaina oli pumppitreeni yläkropalle ja silloin tankattiin enemmän, eli söin paljon hiilihydraatteja tasasesti koko päivän ajan. Kylläkin valmentajan valvovan silmän alla, eli seurailtiin kondista ja sen mukaan mentiin. Vettä join koko viikon suht runsaasti, aika lailla sen verran kuin olen joka päivä tottunut, paitsi kilpailupäivänä rajattiin määrä n. 2 litraan. Suolaa olen myös tottunut käyttämään runsaasti, joten sitäkään ei missään kohtaa vähennetty liiakseen tai saatikka jätetty missään tapauksessa kokonaan pois.

Perjantaina ajelimme Helsinkiin iltapäivällä ja suoritettiin kilpailurekisteröinti. Autossa olin tosi innokas oma itseni ja höpötin koko matkan enkä jännittänyt juurikaan. Olo oli jotenkin ihan vetelä siitä hiilarimäärästä. 😀 Kun rekkariin päästiin, jännityskin tiivistyi. Tuli pikku stressi päälle kun huomasin kuinka tarkkoja tuomarit olivat. Rekisteröinnissä tuomarit tarkistavat että bikinit ja kengät ovat sääntöjen mukaiset. Lisäksi kilpailijat mitataan ja luokitellaan oikeisiin pituusluokkiin. Onneksi kaikki meni hyvin ja päästiin hotellille, mihin saapui myös loput meidän karonkasta. Illalla kävimme tiimikaverini ja huoltajani kanssa vähän kävelemässä, syötiin hyvin ja iltakokouksen jälkeen otettiin lasit valkkaria. Vaikka yöunet jäivät vähän lyhyiksi, nukuin kuin pieni vauva sen jälkeen.

Lauantaina heräsin valkun viestiin että kuntotsekin aika. Kunto oli todella hyvä, ehkä inan kuiva. Kun kävin va`alla, paino oli pudonnut suht paljon yön aikana. Fiilis oli tosi hyvä ja pääsin jopa hotellin aamupalalle <3. Meikissä ja hiuksissa tuli pikkuisen hoppu, mutta olin tyytyväinen lookkiini. Kyllä Marjo taas osasi! Pieniä parannuksia teemme vielä Lahteen. Värin jälkeen sainkin ottaa rennosti vielä hetken hotellilla ennen kuin menin Kultsalle. Tässä kohtaa jännitys tiivistyi todenteolla. Onneksi poikaystäväni ja huoltajani sai minut rauhoitettua. Lavan takana kaikki sujui hyvin ja huoltajani teki ihan mahtavaa työtä! Kiitos Matleena. <3 Olen kiitollinen kaikille ketä auttoi ja kannusti minua kyseisenä päivänä, apunne oli korvaamatonta! Itse kilpailutilanne oli jännittävä, mutta sanoin kuvaamattoman ihanaa. Meillä oli hyvä tunnelma lavan takana ja oli ilo kilpailla niin upeita tyttöjä vastaan. En meinannut uskoa todeksi että olin ensimmäisessä vertailussa, finaalissa ja sitten hopealla!! Oli haastavaa pidätellä onnenkyyneleitä lavalla. Tasaista oli, joten kilpailu tulee olemaan todella kovaa myös Lahdessa. Hampaankoloon jäi muutama asia I- kävelystä ja asennoista. Eli tämän viikon teema on esiintymisen harjoittelu! Motivaatio on todellakin nyt huipussaan. Kaksi viikkoa täysillä ja hyvällä asenteella nauttien. <3

Viikonlopun kruunasi tiimikavereideni huikea menestys body fitneksessä. Emilia Perkkola oli oman sarjansa kolmas ja Niina Sirrola oman sarjansa toinen. Niin iloinen tyttöjen puolesta. Aivan upeaa duunia valmentajaltamme. Lauantaina tuli syötyä vapaammin ja sunnuntaina otin vielä rennosti leväten ja läheisten kanssa ollen. Tänään paluu treenien pariin. Tämä ja seuraava viikko mennään eikä meinata!

Kuva: Jenni Virta

Jalat maassa ja pää pilvissä jatketaan. <3
Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

– Johanna

 

1
Jaa:

This Post Has 9 Comments

 1. ❤️❤️❤️

  1. ❤️❤️

 2. Juppis <3

 3. Oot kultakimpale

  1. <3

 4. Mahtavaa, olen Lahdessa sua kannustamassa! 🙂

  1. Voi kun ihana kuulla! 🙂 <3

 5. Ihan paras oot!!!!

  1. ❤️❤️

Vastaa

Close Menu

Black Friday