Fitnessviikonloppu

Jaaha, nyt alkaa pikkuhiljaa palautumaan viikonlopun reissusta. Palautumisella tarkoitan sitä että tulee pois sieltä fitnesskuplasta ja on saanut univelkoja vähän pois. Mulla on rehellisesti sanottuna ollut sellainen olo että olisin juhlinut koko viikonlopun. Tämä olo johtuukin vain väsymyksestä, nestehukasta ja ”mitä sattuu” syömisestä. Minulla oli tarkoituksena ottaa paljon eväitä mukaan ettei tarvitsisi miettiä ruokia siellä kiireen keskellä, mutta arvatkaa vaan ehdeinkö.. Mutta ei se mitään! Oli ihan kiva syödä vähän ulkona ja napsia messuilta raakasuklaata ja proteiinikahvia. 🙂

Perjantaina lähdimme tosiaan päivällä maalikauppojen kautta Helsinkiin hotellille. Kun muut porukan tytöt olivat tulleet, menimme rekisteröintiin Kulttuuritalolle. Minä menin mukaan henkiseksi tueksi. 🙂 Tytöt olivat suht rennoin fiiliksin ja kun rekkarit olivat käyty menimme kaupan kautta hotellille ja pikkuhiljaa unten maille. Itseäni ja Matleenaa jännitti niin paljon ettemme saaneet unta kun vasta yöllä..

Kun tiesi minkälainen fiilis on kisaajilla, ei vain voinut muuta kuin jännittää heidän kanssaan. Se tunne kisaajalla on nimittäin aika hurja, kun tietää että koko projekti saa päätöksensä ja mahdollisesti palkintonsa muutamien tuntien päästä. Olen myös seurannut aika läheltä siskoni dieettiä, joten tuntui melkein kuin itse olisi menossa kisaamaan. Lauanaina muut otti rauhassa ja minä olin koko päivän töissä messuilla Disturbin osastolla. Oli tosi kiva tunnelma ja ihana nähdä kaikkia uusia ja vanhoja tuttuja. Oli vaikeaa saada unta myös lauantaina ja herätys olikin jo kolmen jälkeen aamuyöllä. Sunnuntaina oli huoltohommia ja tyttöjen kisat. Meille tuli pikkuisen kiire kisapaikalle, mutta onneksi ehdimme ajoissa paikalle.

Clarissan ja Alonan kanssa töissä Disturbin osastolla

Alexandra oli hyvin tyytyväinen itse lookkiinsa ja suoritukseensa. Siksi hänelle jäikin ristiriitaiset fiilikset kun ei päässyt finaaliin vaikka antoi kaikkensa ja oli itseensä hyvin tyytyväinen. Ensimmäiset kisat ja noin hieno suoritus on minusta ihailtavaa. Kilpailu on tietysti kilpailu ja varsinkin arvostelulajien henki on tämä. Kisan jälkeen ei ikinä voi olla varma miksi pisteet ovat menneet niinkuin ovat. Tytöt olivat tässä sarjassa hyvin kireitä ja taso oli kova. Lisäksi heitä oli aika monta. Ei voi olla kuin ylpeä mun parhaasta kaverista jolla on maailman paras perse. <3

Bikinit ihanan Seijan tekemät (Zeya Design)

Muiden tuttujen kisat sujuivat myös todella hyvin ja kaikki näyttivät säteileviltä ja upeilta! Tiimikaverini Reetta vei myös tuplakultaa! VAU! Reetan fysiikka ja olemus oli timanttista. Reetan kilpailukausi jatkuu siis vielä ja hän pääsee osallistumaan EM kilpailuihin ensi viikolla Espanjaan. Ulkomaille haluaisin itsekin kisaamaan ja aion sen joskus vielä toteuttaakin.

Minulle tuli kova kisakipinä, mutta myös pieni ahdistus siitä ettei koskaan voi tietää mikä linjaus sarjoihin muodostuu. Tänä keväänä oli myös ensimmäistä kertaa Wellness sarja, joka hakee pehmeämpää ja lihaksikkampaa kroppaa. On jännä nähdä miten se vaikuttaa bikini sarjoihin.. Vaaditaanko bikinissä tulevaisuudessa super kireää kuntoa ja kunnon lihaserottuvuutta? Joissain sarjoissa tämä näkyi minusta jo. Oli miten oli niin fitnesskisojen taso nousee kisa kisalta ja lihasta pitää olla kunnolla oli sarja mikä tahansa. Bikini fitness lajin olen valinnut osaksi sen takia, että esiintymisellä ja kauneudellakin on väliä. Mutta kyllä nämä kisat todistivat sen että fysiikka ja kunto on se mikä ratkaisee. Olen myös ajatellut että vuoden päästä kevään kisat ovat todella kaukana ja etten malttaisi olla vielä vuotta kisaamatta. Viikonlopun kisojen jälkeen fiilikseni muuttui. Minulle tuli se olo että se tulee äkkiä! Onhan tässä treenattu kovaa ja kehitystä onkin jo tullut, mutta koska taso on kova, pitää tulla lisää. Motivaatioboosti tuli siis, mutta myös herätys siihen kuinka raju tämä rakas laji on.

– Johanna

3
Jaa:

This Post Has One Comment

  1. AP <3

Vastaa

Close Menu

Black Friday