Haastattelussa bikini fitness juniori Alexandra

Pakko myöntää että odotan todella innolla kevään Disturb Fitness Classicia joka järjestetään 21- 22 huhtikuuta, eli ihan pian! Tällä kertaa en tosiaan itse osallistu kisoihin, mutta olen saanut seurata sivusta siskoni Alexandran dieettiä. Ajattelin tehdä hänen kanssaan pienen haastattelun jotta pääsisitte kurkistamaan kulissien taakse.

J: Miksi päätit lähteä kilpailemaan bikinissä?

A: Olen aina harrastanut urheilua, päälimmäisenä taito- ja muodostelmaluistelua. Luistelun lopetettuani jäin kaipaamaan kilpailuja ja saavutuksia, sillä olen todella kilpailuhenkinen ihminen ja tykkään treenata tavoitteellisesti. Rakastan myös esiintymistä, joten luulen että laji sopii minulle hyvin. Olen pitkään jo haaveillut kilpaamisesta bikini fitneksessä ja on ollut vain ajan kysymys koska sen teen. Olemme Johannan kanssa käyneet katsomassa monet fitnesskisat, ja kun näin Johannan lavalla päätin että nyt on minun vuoroni.

J: Kuinka kauan olet ollut nyt dieetillä?

A: Olen ollut nyt kohta 11 viikkoa dieetillä.

J: Mikä dieetissä on kaikista raskainta? Entäs mikä on kaikista kivointa?

A: Dieetistä en koe minkään olevan hirveän raskasta. En ole koskaan tykännyt ruuanlaitosta ja dieetillähän pitää kokkailla melkein joka päivä. Vaikka tykkään aina suunnitella päiväni, niin näin tarkkaan en ole vielä koskaan joutunut suunnittelemaan. Joka sunnuntai teen itselleni viikko- ohjelman (koska treenaan, mitä treenaan ja mihin aikaan yms.) ja tämä tuntuu väliltä hankalalta, koska pitää mennä töiden mukaan. Kaverit ovat jääneet usein kakkoseksi nyt dieetin aikana, joka on myöskin poikkeavaa normaalissa elämässäni. Onneksi minulla on superystäviä jotka tulevat moikkailemaan työpaikalle ja salille jos en muuten ehdi heitä näkemään. Kivointa dieetillä on se että saa ja pitää keskittyä itseensä 100%. Nautin myös siitä että tämä kova työ palkitaan tuloksilla, joka näkyy sekä vaalla että peilissä.

J: Miten treenaat tällä hetkellä?

A: Salitreenejä minulla on 5krt/vko sekä yksi 15min HIIT-treeni. Muutama päivä sitten tuli lisäys treeneihin, eli 2 x viikossa vähän pidempiä aerobisia treenien lisäksi. Pyrin pitämään 2 lepopäivää viikossa ja sillon käyn myös aina hierojalla.

 

J: Miten syöt tällä hetkellä?

A: Syön päivässä viisi kertaa, eli aika normaalisti. Tarpeen mukaan saan sitten tankata ja syödä vapaammin. Syön aika samoja ruokia mitä dieetin ulkopuolellakin, herkut tietysti pois sulkien. Ruokaa on vielä ihan hyvin, mutta kyllä nälkä tässä kohtaa välillä pääsee yllättämään.

J: Onko paino tippunut toivottua vauhtia?

A: Lähtökohtaisesti minulla ei ollut paljon pudotettavaa, eli mitään hirveää painonpudotusta ei ole ollut eikä tule olemaan. Toivon mukaan painoa lähtee viimeisillä viikoilla vielä vähän nopeammin, mitä tähän mennessä on lähtenyt. Paras ohje mitä olen Johannalta saanut on se ettei painosta pidä stressata, teen vaan niinkuin valmentaja sanoo. Olen todennut tämän neuvon toimivan.

J: Kuka on valmentajasi ja missä tiimissä olet?

A: Valmentajani toimii Petra Rautakallio ja kuulun Starling fitness team:iin.

J: Mitkä fiilikset siitä että kisoihin on enää muutama hassu viikko?!

A: Fiilikset ovat MAHTAVAT sillä olen todennut, että tällä hetkellä teen sitä mitä rakastan. Motivaatio on korkeammalla mitä koskaan aiemmin ollut. Viimiset viikot aion painaa sata lasissa. En malta odottaa että pääsen lavalle. Aion antaa kaikkeni ja näyttää mitä osaan, treenata täysillä näyttää lavalla tuloksen. Olen itsevarma ihminen ja kun jotain päätän niin tuloksen pitää olla täykky. Kilpailut ovat itselleni tällä hetkellä prioriteetti numero yksi.

Huh, minua jännittää oikeasti niin paljon että en tiedä miten päin sitä olisi. Olen nyt jo todella ylpeä Alexandrasta, sillä hän on oikeasti omistautunut tälle hommalle täysillä. Hän on todella itsepäinen ja itsenäinen eikä ole tottunut siihen että joku kertoo hänelle mitä syödä tai miten treenata. Pelkäsin että tämä saattaa olla haaste dieetillä, mutta väärin luulin. Hän vaatii itseltään paljon ja haluaa kisoissa tietysti olla kaikista paras.

Muutama viikko vielä täysillä niin se on menoa! Kaikki mukaan Kultsalle huhtikuussa kannustamaan tyttöjä! Siellä nähdään. 🙂

Alexandran matkaa kohti kisoja voi seurailla instagramissa: @alexandrakokkila ja snapchatissa: @kokkilalexandra

– Johanna

14
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday