Kesäaamupalat- vaihtelua perussetille

Kotona minun huoneeni on keittiö ja se on myös minusta kodin paras paikka. Varsinkin aamuisin vietän siellä laatuaikaa ja minulla menee pasmat ihan sekaisin jos en ehdikkään rauhassa keittää kahvia kivaan kuppiin ja tehdä rauhassa sellaisen aamupalan mitä on kiva syödä, rauhassa. Minulla ei oikeastaan aamulla laittautuminenkaan vie montaa minuuttia, mutta tämä aamuhetkeni kyllä vie aikaa. Siksi rakastan myös aikaisia aamuja.

Olen ennen syönyt ympäri vuoden aina aamupalaksi (ja iltapalaksi) ison puuron valkuaisilla/heralla, mustikoilla ja mausteilla. En olisi ikinä uskonut, mutta nyt kun Suomessa on ollut nämä helteet on kuuma puuro muutamina aamuina tökkinyt. Olen siis vaihdellut aamupalaani ja todennut että se on ollut tosi kivaa! Pienillä muutoksilla puurostakin on tullut ihanan raikas.

Olen koukussa Alpro Soyan luonnonjugurtteihin ja varsinkin kookos- maku on jotain ihan taivaallista. Oikeasti voisin elää sillä ja siksi tungenkin sitä tällä hetkellä melkeinpä joka ateriaani. Olen käyttänyt stä paljon “viilentäjänä” puuroni päällä. Siihen kun vielä lisää erilaisia marjoja esim. pensasmustikoita, boysenmarjoja, mansikoita, vedelmia tai puolukoita niin raikkaus on taattu! Itse tykkään makeista puuroista, joten lisään usein joukkoon vähän steviaa (makeuttajaa).Erilaiset smoothiebowlit ja nicecreamit ovat myös minun herkkuani. Suosittelen testaamaan terveellistä versiota mansikkajäätelöstä jonka keksein tässä joku päivä. Heitä blenderiin loraus kookosmaitoa, jäisiä mansikoita, valkuainen, vähän vanilja/mansikka heraa, vähän luonnonjugurttia (käytin Alpro Soyan olisko ollut makuna natural no sugars) ja steviaa makusi mukaan. Blendaa kuohkeaksi. Siis oikeasti taivaallista. Sisältää hyvää rasvaa, proteiinia ja vitamiineja.

Olen myös usein syönyt välipalana tai aamupalana vegaanista luonnonjugurttia mihin olen heittänyt paljon marjoja ja kaurahiutaleita. Päälle sopii myös mainiosti kaneli ja kaardemumma.

Okei, paahdettu kauraleipä kookosöljyllä. Näiden syönti lähtee aina lapasesta. Itse en käytä maitotuotteita joten korvaan voin aina kookosöljyllä. Minusta kookoksinen makeus sopii kauraleipään erittäin hyvin. Päälle laitan usein leikkelettä ja kasviksia. Joskus myös kananmunia. Kannattaa testata!


Ihania aamupalahetkiä sinne <3

– Johanna

7
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday