Kisakausi häämöttää + uusi treenijako

Ihanaa viikonalkua! Uskomatonta että on jo marraskuu. Ei silti haittaa yhtään mutta minusta tuntuu että vasta oli kuuma ja kesä. Olen niin jouluihminen että tämä marraskuu on minusta kivaa pikkujoulu aikaa. Jos jotain silti saa toivoa niin lunta voisi vähän tulla.

Meillä on perhe tänä jouluna pikkusen hajaantunut. Sofia Australiassa ja näillä näkymin osa muistakin ulkomailla. Eli emme ole edes päättäneet missä meidän perhe joulua tänä vuonna viettää. Eli erilainen joulu tulossa, mutta olen varma että siitä tulee ihana joka tapauksessa.

Olin eilen taas näkemässä valmentajaani ja treenasimme jalkoja yhdessä. Treeni oli jälleen todella tehokas. Nyt minulla muutettiin myös hieman treenijakoa enkä ole ennen oikeastaan treenannut tällaisella jaolla. Treenaan siis normaaliin tapaan viisi kertaa viikossa ja viime ohjelmaan verrattuna niin tasaisemmin koko kroppaa. Olemme nimittäin priorisoineet nyt pidemmän aikaa yläkroppaa.


olkapäät + pakara
etureidet + selkä
etu- sivuolkapäät + rinta + vatsa
etureidet + takareidet + pakara
selkä + kädet + vatsa

Ensi vuodesta toivon kunnon kisavuotta johon aion panostaa kaikkeni. Dietti ei tule olemaan tälläkään kertaa kovin pitkä vaan olen kehityskaudella niin pitkään kuin mahdollista. Diettipäivämäärää emme ole lyöneet vielä lukkoon, mutta luultavasti joulu- tai tammikuussa pyöräytetään kisakausi käyntiin!

Johanna

4
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday