Kuka on Johanna Kokkila?

Moikkamoi!

Tässä ihka ensimmäisessä postauksessani ajattelin esitellä itseni ja kertoa itsestäni ja blogistani.
Nimeni on Johanna ja luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja avoin. Intohimoni ovat haasteet, uudet projektit, urheilu, kahvilat ja brunssit. Rakastan positiivisuutta kaikissa asioissa. Asioita joita vuorostaan välttelen on negatiivisuus ja yksin oleminen.
Asun tällä hetkellä Porissa ja Vaasassa. Porista olen kotoisin ja täällä vietänkin suuren osan ajastani perheyrityksemme, terassikahvilamme, takia.

Poikaystäväni sekä hänen 13 vuotias tyttärensä asuvat myös kyseisessä kaupungissa jotka myös sitovat minua sinne. Olemmekin muuttamassa rivitaloasuntoon keskustassa sijaitsevasta kaksiostamme heti kun remontti on siellä valmis. Tästä tulen varmasti kertomaan tulevissa postauksissa.

Vaasassa opiskelen neljättä vuotta luokanopettajaksi ja terveystiedonopettajaksi. Minua kiinnostaa hyvin paljon ravitsemusasiat liikunnallisuuteni vuoksi ja olenkin harkinnut jatkavani opintoja ravitsemusterapeutiksi tämän koulutuksen jälkeen.
Olen harrastanut koko lapsuuteni ja nuoruuteni muodostelmaluistelua ja sen lopetettuani jatkanut salitreenin ja muun monipuolisen liikunnan parissa. Tänä syksynä olenkin osallistumassa ensimmäistä kertaa bikini fitness kilpailuihin, missä pääkilpailuni on juniorisarja. Tulevissa postauksissa tulen kertomaan miten ja miksi olen päätynyt juuri tämän lajin pariin.

Blogia olen jo pitkään halunnut kirjoittaa. Olen todella kova puhumaan ja haluan aina jakaa omia kokemuksiani jonkun kanssa. Kirjoittamisesta olen aina nauttinut ja varsinkin päiväkirja- tyyppisiä tekstejä minulla on kerääntynyt läjäpäiden jo lapsena.

Olen isosta perheestä, meitä on viisi tytärtä, äiti, isä ja Ada koira. Olen tottunut siihen että koko ajan sattuu ja tapahtuu. Uskon että se on osasyy siihen miksi haalin itselleni jatkuvia uusia projekteja ja ns. hektistä elämää. Kasvatuksessamme on myös aina painotettu liikkumisen tärkeyttä osana arkea. Olen tästä todella kiitollinen vanhemmilleni. He ovat toimineet ja toimivat edelleen esikuvinani. Vaikka heilläkin ikää on jo  yli viidenkymmenen, molemmat tekevät työtään täydellä sydämellä ja silti panostavat täysillä harrastuksiinsa. Äidin henkireikä on astanga jooga ja isän crossfit. Molempia lajeja haluan ehdottomasti joskus vielä testata!

Täällä blogissa pääsen siis avaamaan teille ajatuksiani minulle tärkeistä asioista ja höpöttämään niin paljon kun sielu sietää, ilman että kukaan keskeyttää. 😀 Elämä ei myöskään aina ole helppoa kenelläkään, joten uskon myös että blogin avulla saa vinkkejä ja ajatustenvaihtoa teiltä lukijoilta.

Seuraavassa postauksessa kerron enemmän menossa olevasta kilpailudietistäni. Kisoihin onkin aikaa enään muutama hassu viikko ja olen enemmän kuin innoissani! 🙂
Vi ses!

– Johanna

Instagram/Sc: johannakokkila

1
Jaa:

This Post Has 8 Comments

 1. Jee! Tätä on odotettu!

  1. ??

 2. Go juba!!! ❤️

  1. Ihana tsemppiviesti, kiitos!?

 3. Seuraan sinua mielelläni <3

  1. ❤️

 4. Jossu jes! ❤

  1. ❤️

Vastaa

Close Menu

Black Friday