Luksusta arkeen

Ihanan aurinkoista perjantaita! Ihan uskomattomia kelejä ollut nämä viimiset päivät! <3 Se tarkoittaa siis sitä että työ terassiyrittäjänä on pitänyt kiireisenä. Eli tällä hetkellä minulle kuuluu paljon töitä ja ihan perus arkea täällä kotona Porissa. Opiskelut tältä lukukaudelta on paria kotitenttiä vaille valmis mikä on helpottavaa. Tuntuu siltä että saa vihdoin keskittyä pelkästään yhteen asiaan eli Ice cream houseen. Tietysti elämääni kuuluu muitakin normaaleja juttuja niinkuin treeniä, perhettä ja ystäviä, mutta pääasiana saa nyt olla kahvila.


@icecreamhousepori

Hektinen arki on kivaa, mutta myös rankkaa. Äitienpäivänä meillä oli töissä jälkkäribuffet joten äitienpäivävietot jäivät omalta osaltani sinä päivänä todella vähälle. Onneksi saimme toimia äidin kanssa kauneushoitolan BLUSH:in malleina viikkoa ennen Äitienpäivää. Pelkäsin äidin reaktioa olla mallina, joten päätin järjestää hänelle kuvauspäivän yllätyksenä. Järkkäsin iltapäivän itselleni ja äidille vapaaksi kyseisenä päivänä ja tuloksena oli ihana äiti & tytär ilta. Saimme ihanan palvelun lisäksi täydelliset meikit, kampaukset ja kynnet. Luottomeikkaajani ja -ripsistini vaihtoi työpaikkaa jonkin aikaa sitten ja olen sen jälkeen joutunut etsimään uutta vakiopaikkaa missä käyttää tarvitsemiani palveluita. Minusta on todella tärkeää että ripsienlaittajalla/ meikkaajalla on tiettyä silmää ja samanlainen näkemys siitä mikä näyttää hyvältä kuin minulla itselläni. Olen hyvin iloinen että olen löytänyt uuden sellaisen paikan. <3

Olen ihminen joka ei jaksa tylsyyttä ja siksi tällainen hektinen arki pienine twisteineen sopii minulle hyvin. Minulla on aina jotain projekteja meneillään ja tykkään myös aina suunnitella kivoja juttuja jotka tuovat pientä luksusta arkeen niinkuin esimerkiksi tämä äiti & tytär päivä. Tällä hetkellä asia mitä odotan on viikon kestävä KESÄLOMA jonka aion viettää reilun viikon päästä ulkomailla siskoni ja kaverini kanssa. Päätin että paras ajankohta lomalle on nyt alkuksesästä. Brunaa, meri, treeniä ja ruokaa ilman aikatauluja lataa varmasti akut täyteen koko kesää varten.

Meillä on ollut Matiaksen kanssa tapana lähteä kerran vuodessa muutamaksi viikoksi reissuun ja ne viikot onkin oikeastaan ollut vuoden ainoa lomani (mikä on siis ihan oma valinta). Nyt se reissu jäi tekemättä kisojeni ja aikataulujen yhteensopimattomuuden takia, joten sovimme että Matias tekee poikien kanssa pääsiäisenä golfreissun ja minä lähden vuorostani alkukesästä lomalle. Yhteistä reissuakin ollaan suunniteltu, mutta ajankohta riippuu sitten paljon minun syksystäni.

Meikki: Blushfinland Hiukset: Blushfinland

 

Nyt hilpaisenkin tästä avaamaan kahvilan ja työpäivän jälkeen saankin mennä nauttimaan BLUSH:in Katariinan osaavista käsistä ripsihuollon merkeissä. BLUSH:iin voit tutustua instagramissa @Blushfinland, facebookissa tästä ja youtubessa tästä.

– Johanna

3
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday