Maksimoi palautuminen

Kun treenaa on tärkeää myös satsata lepoon ja palautumiseen. Kun nukkuu tarpeeksi kaikki stressinaiheet ja muut murheet tuntuvat miljoona kertaa pienemmiltä. Aivot ikään kuin käsittelevät asioita yön aikana, joten niitä on siis aivan turha murehtia iltaisin. 🙂 Kroppa tarvitsee myös huoltoa esim. venyttelyn, rullailun, chillailun ja hieronnan muodossa. Joskus palauttelen reisiäni myös kuuma- kylmä menetelmällä joka myös laittaa veren kiertämään.

Kävin pari viikkoa sitten yläkropan hieronnassa Ironfistmassagella Vaasassa ja tänään menin uudestaan saman alueen käsittelyyn. Hierojat Ironilla ovat hyvin kokeneita ja ymmärtävät paljon urheilusta ja osasivat heti sanoa mistä minun pienet olkapäävaivat johtuivat. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt Vaasan suunnalta hyvää hierojaa ja olen niin iloinen että olen sen vihdoin löytänyt! Selkä ja olkapäät kaipasivat nimittäin kovien treenien jäljiltä käsittelyä, enkä ole päässyt Porin päähän lähiaikoina kuin pikavisiiteille.

Palautumisen maksimointiin tarvitset myös riittävästi ravinteita! Delight Finland tarjoaa asianmukaisia välipalavaihtoehtoja! (*Yhteistyössä Delight Finland:in kanssa)

 

Olen huomannut että hierojissa on paljon eroja ja itse pidän hieronnasta joka oikeasti vähän tuntuu. Ei siitä tunteesta nyt tietenkään nauti, mutta silloin koen että siitä on hyötyä. Käyn aina valmentajallani Janilla hieronnassa. Hän on ollut luottohierojani Porin päässä ja tietää kroppani ja treenitapani. Hän on myös osannut sanoa koska kroppani tarvitsee hierontaa ja varsinkin kisadieetillä oli tästä tarkkana. Kisadieetillä kroppaa rasitetaan ja silloin hieronnan merkitys kasvaa. Nyt minulla on luottohierojat kotinurkilla ja opiskelunurkilla, jes.

Hieronnan vaikutukset kehoon:

– Poistaa stressiä
– Rentouttaa mieltä
– Auttaa ryhtiin
– Poistaa lihasjännityksiä
– Rentouttaa lihaksia
– Poistaa kuona- aineita kehosta
– Kiihdyttää aineenvaihduntaa
– Kiihdyttää verenkiertoa
– Ennaltaehkäisee revähdyksiä
– Nopeuttaa palautumista
– Laittaa nesteet liikkeelle
– Boostaa treenejäsi

Helposti hieronta tuntuu jäävän sen takia ettei raaski satsata itseensä. Kuulostaapas tyhmältä! Ei voi jaksaa elämän kaikkia haasteita jos ei huolehdi itsestään. Hieronnalla voi myös muistaa ystävää esim. ystävänpäivän merkeissä ensi viikolla. <3

– Johanna

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday