Mallintyö unelmaduuni?

Vau mikä ilma! Aurinko paistaa ja lunta on ihan ennätysmäärä, ainakin tuntuu siltä. Mietin usein kuinka kiitollinen olen että saan tehdä niitä töitä mistä tykkään. Ihmisten palveleminen on kyllä ihan mun juttu, kun ihmiset tulevat kahville he ovat usein hyvällä tuulella mikä piristää omaakin päivää. Se että saa olla ihmisten kanssa tekemisissä on kyllä ihan parasta. Olen pohtinut paljon että onko tuleva opettaja- ammattini sitten unelmaduuniani myös ja mitä sitten käy kavilahommien. Unelma olisi niiden kahden yhdistäminen. Tulevaisuus näyttää. 🙂

Kaikille unelmatyö tarkoittaa eri asioita, mutta nykypäivänä kun sosiaalinen media on niin isossa roolissa, luulen että monet kadehtivat mallien elämää ja työtä. Saa vaan olla meikattavana ja laitettavana ja sitten vähän poseerata. Eihän se ihan näin mene. Itse olen tehnyt joitain mallikeikkoja ja se on oikeasti yllättävän raskasta. Malleilta vaaditaan pitkäjänteisyyttä, sinnikkyyttä, itsekuria ja kylmäpäisyyttä. Voin vain kuvitella niitä paineita mitä tämä työ tuo mukanaan.

Minä pidän siitä hommasta tosi paljon! Sitä en kiellä, mutta päätyönä en sitä välttämättä tekisi. Keikkaluontoisesti se on tosi kivaa. Pidän sitä todella luovana ja sopivan haastavana työnä. Niinkuin olen ennenkin blogissani kertonut, tykkään esiintyä ja haastaa itseäni.

Vaikka veikkaisin että nykypäivänä ihannevartalo naisilla on usein urheilullinen ja terve kroppa, malleilta vaaditaan usein todella laihaa kehoa. No voin ihan kokemuksesta sanoa, että eniten minulle tarjottiin keikkoja kun olin sairaanloisen laihassa kunnossa. Eli se voi olla todella raakaa. Tottakai erityyppisiin kuvauksiin tarvitaan erityyppisiä malleja ja esimerkiksi urheilullisemmat kuvaukset ovat tällä hetkellä itselläni ajankohtaisempia.Some saa kaiken näyttämään aina niin helpolta. Muistetaan ettei kaikki aina ole siltä miltä ehkä vaikuttaa, eikä tuomita ketään sen perusteella.

Parasta perjantaita,
– Johanna

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday