Mitä mieltä Miss Suomi kisoista?

Hyvää viikonalkua! <3

Tämä onkin sitten minulle jälleen kisaviikko, niin kivaa!!

Eilen valittiin Suomen missi vuosimallia 2017 ja meillä oli tyttöjen kanssa kunnon kisakatsomo pystyssä meidän olkkarissa. Laitoin tarjolle pientä purtavaa, kannustimme omia suosikkejamme, sekä käytiin läpi omat kuulumiset.

Olemme tyttöjen kanssa tottuneita siihen, että näemme lähes päivittäin. Nyt varsinkin kun koulut ovat alkaneet ja arki rullaa, ryhmäkokoontumiset ovat jääneet vähemmälle. Nämä viimeiset viikot ennen kisoja ovat itselle myös yllättävän kiireisiä. Salitreenit, posetreenit, lepo ja yleisesti kisoihin valmistautuminen vievät suurimman osan ajastani tällä hetkellä. Olen myös aina elänyt niin, että olen koko ajan jotain touhuamassa ja johonkin menossa,. Olen siis joutunut nyt dieetillä vähän harjoittelemaan myös lepäämistä. Viimeksi lauantaina tuli valmentajalta viesti että rauhoitu, äläkä ole koko ajan menossa. 🙂 Käskystä!!

Poseerauksen hiomista Pulsilla

 

Miss Suomi on minusta ihana perinne mitä olen seurannut niin kauan kun muistan. Koska perheessämme on tosiaan viisi tytärtä, on meillä kotonakin ollut aikoinaan aikamoiset kisakatsomot pystyssä. Olen myös lapsena ja nuorena ollut aika kova leikkimään ja järjestämään erilaisia kauneuskilpailuita meillä kotona ja koulunpihalla. Muistan kun olimme varmaan 13 vuotiaita kun kutsuin meille n. 10 tyttöä kaksipäiväiseen mallikilpailuun. Suoritimme erilaisia tehtäviä ja kuvauksia molempina päivinä. Tiukka tuomariraati koostui isosiskostani ja hänen kaveristaan, eikä he todellakaan päästäneet meitä helpolla. Nukuimme kaikki olkkarissa siskonpedissä ja äiti hoiti meille ruuat tasaisin väliajoin. On kyllä palvelu pelannut! 😀

Äiti ja siskoni Alexandra <3

 

Miss Suomi kilpailu on mielestäni myös klassinen hieno kilpailu, jolla on hyvä tarkoitus. Olen kuullut, että sitä verrataan mallikilpailuihin tai bikini fitness:iin ja kyllähän serilaiset ”ulkonäkö painoitteiset” kilpailut muistuttavat toisiaan. Missikisoissa hienoa verrattuna näihin kahteen muuhun kilpailuun on se, että siinä ei välttämättä vaadita langan laihaa runkoa tai rasvatonta lihasmassaa. Päin vastoin siinä arvostetaan naisellisia muotoja ja terveen näköistä olemusta. Hyvä missi on minusta edustava kaikin puolin. Itsevarma, sanavalmis ja kaunis sisältä- sekä ulkoapäin. Ajattelin että olisin kirjoittanut tänne myös suosikkini kautta aikojen, mutta koska olen tykännyt niin monesta voittajasta, en osannut päättää. Yksi suosikki onkin kyllä viime vuoden Shirly Karvinen, joka omaa minusta kaikki yllä mainitut kriteerit. Todella iloinen ja luonnonkaunis nainen.

Tämän vuoden suosikit meillä oli tyttöjen kanssa jo hyvin selvillä ennen eilistä lähetystä. Siskoni ja ystäväni ehdoton lemppari oli Essi Unkuri, minun ja muiden oli Michaela Söderholm. Lisäksi olimme kaikki sitä mieltä että myös Pihla Koivuniemi oli vahvoilla. Olimme kuitenkin aika hyviä tuomareita, sillä Miss Suomeksi kruunattiin tänä vuonna näyttävä Michaela Söderholm! 🙂

Palkinto meni mielestäni oikealle tytölle ja voitto oli ansaittu. Michaelalta sujui haastattelut todella sujuvasti ja hän oli myös mielettömän kaunis. Hatunnosto kaikille ketkä finaaliin asti pääsivät, ei varmastikkaan mikään helppo homma.

Katsoitteko te lähetystä ja voittiko teidän suosikkinne? 🙂
– Johanna

 

0
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. Kiitos <3

  2. Suosikki voitti! Top 3 oli erittäin onnistunut!

Vastaa

Close Menu

Black Friday