Miten loma meni?

Reilu viikko sitten palasimme takaisin Suomeen etelänmatkaltamme. Saimme siis syksyllä niin kovan lomakuumeen että sovimme siskoni ja kaverini kanssa että on päästävä jonnekin ulkomaille chillaamaan. Selailimme reissuja ja kriteereinä oli ainoastaan lämmin ilma, ranta ja hieno hotelli. Lähdimme Turkin Sideen ja Antaliaan. Olin pikkuisen skeptinen Turkista, mutta minulle jäi ainoastaan hyvä maku suuhun kohteestamme. Saimme hyvää palvelua ja maisemat olivat upeat. Ruokakin oli viimisen päälle hyvää ja löytyi hyviä vaihtoehtoja myös maidottomalle ja gluteenittomalle. Yllättävää oli myös se kuinka paljon löytyikään shoppailtavaa! Kiersimme pari isompaa kauppakeskusta ja teimme tosi hyviä löytöjä.

Vaikka viikko on lyhyt aika niin tuntuu että ehdimme tekemään paljon kaikkea ja samalla myös rentoutumaan ja olemaan tekemättä mitään. Otimme treenikamat mukaan, mutta ajattelimme että treenataan vain jos on fiilistä. Hotelleilla oli todella hyvät salit joten arvatkaa nyt pysyimmekö me poissa sieltä, no emme.. Treenasimme oikeastaan aika paljon iltapäivisin. Oli kiva aktivoitua kun oli löhönnyt poolilla tai rannalla koko päivän. Muutamina päivinä kävimme myös kävely-/hölkkälenkillä aikaisin aamulla ja kohokohta oli aina pieni joki missä asusteli mun parhaat kaverit eli kilpikonnat.


Se mitä olen tottunut tekemään aina reissuilla on snorklaaminen ja nyt jätin ne snorklausvehkeet kotiin. Matkaseurani ei meinaan syttyneet yhtä paljon kyseiselle harrastukselle, joten päätin skipata sen tällä kertaa. Olin asennoitunut siis etten tällä reissulla pääsisi moikkaamaan kilppareita. Siksi oli mukava yllätys törmätä niihin silti. <3

Näitä aamupaloja on jo ikävä <3

 

Oli mukava lomailla noin hyvien tyyppien kanssa. Meillä kaikilla oli samat näkemykset siitä mitä lomallamme haluamme tehdä, joten oli helppo reissata tällä porukalla. Kyllä lomailu tekee hyvää, mutta niin tekee myös paluu arkeen. Nyt jaksaa painaa loppukesän täysillä.

 

– Johanna

5
Jaa:

This Post Has 7 Comments

 1. Mun lempijuttu tässä tekstissä oli 🐢🐢🐢! Ja hienot kuvat☀️

  1. Se kyllä kruunas reissun!! 🙂 Kiitos <3

 2. Tää postaus tuli juuri sopivasti, sillä olen varaamassa lomareissua ja olen katsonut matkoja juuri Antaliaan. Saanko kysyä missä hotellissa te olitte ja mitä tykkäsitte siitä? 🙂 entä oliko sielä hyviä uimarantoja tai sopiiko Antalia rantalomakohteeksi?
  Kiitos jo etukäteen! 🙂

 3. Tämä postaus tuli juuri sopivasti, sillä olen varaamassa lomareissua ja juuri Antaliaan olisi tarkoitus lähteä. Saanko kysyä missä hotellissa olitte ja mitä tykkäsitte siitä? Entä sopiiko Antalia rantalomakohteeksi? 🙂

  1. Moikka Noora! 🙂
   Olimme Antaliassa Akra Hotels- nimisessä hotellissa. Hotelli vahva suositus, todella hieno kaikin puolin ja hyvä ranta ja allasalue. 🙂 Kivaa lomaa teille!

 4. Ihanalta lomalta kuulostaa 🙂 Pitää myös kysyä, mistä olet mahtanut löytää sellaiset beiget leveälahkeiset housut mitkä instakuvassa? Juuri sellaisia oon etsinyt 😀 Mukavaa viikkoa!

  1. Moikka!:)
   Housut olivatkin melkoinen löytö! Ostin itseasiassa Antaliasta ja ovat Pologarage merkkiset, saa ehkä jostain hyvällä lykyllä tilattua. Tosi mukavat päällä. 🙂

Vastaa

Close Menu

Black Friday