Miten saavuttaa balanssi? + Omega testi

Syön ympäri vuoden terveellisesti. Terveelliseen syömiseen kuuluu kuitenkin myös rento ote, jota olen todellakin toteuttanut nyt joululoman aikana. Olen nyt päättänyt ottaa päivittäiseen käyttöön entistä paremman omega 3 öljyn, estääkseni tulehdustilan kehossani.

Sain mahdollisuuden testata omega 3 ja omega 6 suhteeni Unex Oy:n yhteistyön kautta. Tein testin nyt jouluherkuttelun jälkeen ja aijon tehdä sen uudestaan muutaman kuukauden uuden öljyn käytön jälkeen. Pelkäsin oikeasti vähän että testi sattuisi (piikkikammonen kun olen), mutta pelkäsin aivan turhaan. Testi ei tuntunut oikeastaan yhtään. Testi suoritetaan siis kotona ja on todella helppo ja nopea. Näyte lähetetään Norjaan tutkittavaksi ja parin viikon kuluessa saapuu tulos joka kertoo kehosi rasvahappo tasapainostasi. Niinkuin tässä blogipostauksessa kerroin, kehomme tarvitsee omega 3 rasvahappoja ja omega 6 rasvahappoja. Omega 3 ravsvoja tarvitsemme silti enemmän, eikä kehomme pysty itse tuottamaan niitä. Länsimaissa rasvahappojen suhde on keskimäärin 1:20, eli aivan liikaa. WHO:n mukaan rasvojen suhde pitäisi olla 1:4. Vaikka minä omasta mielestäni elän terveellisesti, luulen että parantamisen varaa löytyy.

Testi on helppo ja nopea! Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat välineet testin suorittamiseen.
Ohjeet ovat selkeät ja helpot. Ohjeet ovat suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Lopuksi testilappu laitetaan pussiin ja kirjekuoreen. Sitten ei muuta kuin postiluukkuun!

 

Menikö sinullakin herkuttelu jouluna överiksi? Hyvä, se on täysin sallittua. Nyt kun alkoi uusi vuosi ja paluu arkeen on hyvä tilaisuus keskittyä voimaan hyvin, saavuttaa balanssi. Tässä minun vinkkini balanssin saavuttamiseen:

Säännöllinen ateriarytmi ( 4-5 ateriaa toimii usein hyvin)
Muista syödä tarpeeksi protskua, hiilareita ja rasvaa hyvistä lähteistä ja vältä valkoista sokeria ja eineksiä!
Syö kasviksia, marjoja ja hedelmiä joka päivä
Harrasta liikuntaa vähintään 3 kertaa viikossa ja harrasta päivittäin pientä hyötyliikuntaa
Juo runsaasti vettä päivän aikana
Viikonloput rennosti (esim. herkut sallittuja, herätyskellot kiellettyjä)
Järjestä aikaa ystävillesi ja perheellesi (kirjaa kalenteriin ihan samalla tavalla kuin esim. työasiat)
Älä ole liian ankara itsellesi

Laadukas Omega3Olive

 

Stressi aiheuttaa tulehdustilaa kehoon joka voi johtaa erilaisiin ongelmiin. Näiden vinkkien lisäksi tiedän että jotta kroppani ja mieleni pysyy mukana vauhdikkaassa elämässäni, tarvitsen tukea myös lisäravinteista. Olen nyt siirtynyt uuteen Omega 3 öljyyn ja odotan innolla testituloksiani mitä voin tarvittaessa parantaa lähemmäs ihannetulosta.
Jos haluat tietää enemmän terveydentilastasi ja kiinnostuit teststä, voit tutustua siihen tai tilata sen täältä. Käy ihmeessä kurkkaamassa! 🙂

Leppoisaa sunnuntaita,
– Johanna

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday