Nordic Fitness Expo 2017

Moikka!

Eilen palasimme kotiin Lahden kisareissulta. Jos oloani pitäisi kuvailla yhdellä sanalla juuri nyt, se olisi kiitollinen. Lyhyessä ajassa tapahtui niin paljon, ettei mieli meinaa kaikkea edes käsittää. Ensin SM karsinnoissa hopeaa ja paikka yleisen sarjan SM kilpailuissa. Sitten juniorisarjan toinen sija ja eilen vielä yleisessä sarjassa SM vitonen! Ihan uskomatonta..

Olen tehnyt kilpailuiden eteen kovasti töitä ja nauttinut siitä ihan mielettömän paljon. Koska tämä oli ensimmäinen kerta bikini fitness kilpailuissa, en voinut tietää millaista itse kilpailu lajin parissa oikeasti on. Nyt voin rehellisesti todeta, että se oli aivan mun juttu! <3 Luistelun lopetettua olin ikäänkuin oppinut hyväksymään sen, etten saisi enää elää samanlaista ”kilpailu- uraa” kun muodostelmaluistelun parissa sain. Se ajatus on tuntunut suoraan sanottuna hirveältä ja ikävä kilpailemista on ollut tosi suuri. Luulin etten saisi mistään muusta lajista samanlaisia kiksejä kun luistelusta, mutta olen ollut väärässä. Sain kokea fitnesskisoissa sen tunteen uudelleen ja mulle tulee itku kun mietin sitä tunnetta. Joten kun multa nyt monet kyselevät, että aionko jatkossa kilpailla bikini fitneksessä niin vastaus on että todellakin aion. Nyt tämä matka vasta alkaa! Sovittiin valmentajanikin kanssa treffit tällä viikolla, missä keskustellaan jatkosuunnitelmista. Sen tiedän, että ennen seuraavia kilpailuja haluan kehittyä ja kasvattaa lihasmassaani kunnolla.

Niinkuin olen teille aiemminkin kertonut, niin elämässäni tapahtuu paljon muutakin kun fitness, joten nyt kun kilpailukausi on paketissa suuntaan keskittymiseni hetkeksi muihin asioihin. Tottakai treenaan normaalisti jo ensi viikosta lähtien ja reverse dieetti (kaloreiden nousu) starttaa jo huomenna, mutta energiani laitan nyt pääasiassa kouluun, työhön ja lähimmäisiin.

Ikimuistoinen viikonloppu siis takana! <3 Sain kokea upeat kisat ja nautin jokaisesta hetkestä. Sain myös kunnian kilpailla mitä kovempia mimmejä vastaan ja tutustua samanhenkisiin upeisiin biksutyttöihin. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan täydellisen onnistunut ja sain viettää sen vieläpä ihanien ihmisten kanssa. KIITOS teille tuesta, kannustuksesta ja huolenpidosta! Yksin tähän en olisi pystynyt, olette korvaamattomia. <3

Tämän päivän annan itselleni vielä aikaa levätä ja fiilistellä kuvia, videoita, tapahtumia ja palkintoja. 🙂 Huomenna sitten jatkan kandiani ja ensi viikolla lähtö Vaasaan. Kiitos tuhannesti kaikista onnitteluista ja kehuista, olen niistä aivan häkeltynyt. <3
Uskaltakaa tehdä sitä mitä haluatte, se tekee niin onnelliseksi!

Jos missasit kisan, voit katsoa sen tästä.

– Johanna

0
Jaa:

This Post Has 6 Comments

 1. Mieletön!!!! Oot mitalin ansainnu❤️❤️

  1. Kiitos muru <3

 2. Juuuba Kokkila, Juuba Kokkila ?❤️

  1. <3

 3. Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä ja tosi mielenkiintoinen blogi 🙂 Itekin olen kiinnostunut terveydestä ja hyinvoinnista joten lisää vaan juttuja tulemaan!
  Kiinnostaisi tietää kuinka pitkä olet ja oletko itse harkinnut missikisoja? Olet todella kaunis ja vaikutat kauniilta myös sisältä .

  1. Moikka Emmi ja kiitos kommentistasi :). Kiva kuulla että pidät blogistani ja että olet kiinnostunut samoista asioista kuin minäkin. Lupaan jatkossakin julkaista hyvinvointiin liittyviä postauksia! Minä olen aina pitänyt itseäni 172 cm pitkänä, mutta kisoissa minut mitattiin 170,5 centtiseksi. Eli taidan olla jotain siltä väliltä. 😀 Ihan punastun näistä kehuista! Kiitos! <3 En ole ikinä oikeastaan harkinnut missikisoja, vaikka voisin sen tyyppisistä kilpailuista pitääkkin. Luulen silti että tämä bikini fitness on enemmän minun juttuni tällä hetkellä. 🙂
   Ihanaa syksyä sinulle! <3

Vastaa

Close Menu

Black Friday