Ottaako se enemmän mitä se antaa?

Esitän tämänhetkiset ajatukseni tänään lyhyesti teille.

Harrastukset, työt, kaverisuhteet ja muut ihmissuhteet, kaikki todella tärkeitä. Itse tykkään elämästä missä on paljon näitä kaikkia. Hyvä niin! Mutta olen paljon ruvennut miettimään että mitkä oikeasti kannattavat ja ovat sen kaiken efortin arvoisia.

Elämän ei tietenkään aina kuulu olla kivaa, mutta minusta jokaisen pitäisi pyrkiä siihen että saa tehdä niitä asioita mistä nauttii niin paljon kuin mahdollista. Kaikkien kuuluisi olla sellaisten ihmisten kanssa joista saa hyvää energiaa ja tehdä niitä juttuja mistä saa hyvää energiaa.

Minusta tämä on välilä hyvinkin vaikeaa; Punnita että ottaako joku asia enemmän kuin se antaa. Se tarkoittaa karsimista ja vaalimista. Joskus se siis voi myös tarkoittaa luopumista tai vähentämistä eikä se aina ole helppoa. Se on itsestään huolehtimista eikä se ole ollenkaan itsekästä, päin vastoin. Kun itse voit hyvin sinulla on mahdollisuus huolehtia muistakin ja antaa itsestäsi enemmän. Pitää muistaa että me eletään vain kerran ja mitä enemmän tekee niitä juttuja mistä tulee hyvä mieli ja olo, sitä paremmin useasti voi.

Näistä tyypeistä haluan pitää kiinni!

– Johanna

2
Jaa:

This Post Has 2 Comments

  1. ❤️❤️❤️

  2. Kyllä sitä itse on ainakin opetellut näin aikuisiällä siihen, että kaikkien kanssa ei tarvitse väkisin viettää aikaa jos tuntuu, että ihminen vain ottaa eikä anna. Sellaisia ihmisiä, kun on, jotka vaan kaatavat kaiken toisen niskaan tai pyytävät vaan toiselta eivätkä ole silti valmiita kuuntelemaan esimerkiksi toisen huolia tai edes iloja saati sitten auttamaan toista.
    Ei se aina helppoa ole kylmästi vaan jättää yhteydenpitoa, kun kuitenkin on ystävällinen luonteeltaan ja haluaisi muita tietyllä tapaa miellyttää. Mutta omaksi parhaaksi on joskus vaan “karsittava” niitä, jotka kuormittaa itseä liikaa. Ja ennen kaikkea, pitää osata sanoa sellaisille liikaa vaativille myös ei.

Vastaa

Close Menu

Black Friday