Perfect weekend! (sisältää ohjeen supershottiin)

Moikka!

Viikonloppu oli ja meni ja ihana olikin! 
Lauantaina sain nukkua pitkään, oli kivan hektinen päivä töissä ja sain vedettyä hullun jalkatreenin lähes tyhjässä salissa Vaasan Lady linella. Treenin päätteeksi pulahdin uima- altaassa ja otin lunkisti hierontatuolissa. Illalla söin herkullisen iltapalan ja katsoin ohjelmia koneelta. Sunnuntaina minulla oli vapaapäivä. Heräsin hieman unisena, mutta kun olin vetäissyt supershottini, runsaasti vettä, aminohappoja ja kahvia kookosöljyllä naamariin, heräilin pikkuhiljaa. Hetken otin rauhassa ja aamupäivällä menin tekemään kiertoharjoittelu- tyyppisen treenin taas lähellä olevaan Lady lineen ja vedin vielä HIIT- treenin loppuun! Teki NIIN hyvää!! Kun tulin takaisin kotiin, valmistin itselleni ihanan ”minibrunssin”. Minusta jokaisena sunnuntaina on pakko saada jonkinlainen brunssiaamupala. <3

Ruokailun jälkeen hengailin rauhassa sohvalla vatsa täynnä, fiilis katossa ja kone sylissä aloittelin tämän postauksen rustaamista. Odottelin itseasiassa vain että kello tulisi jo kuusi, koska saisin silloin vieraita, Matias tulisi Vaasaan! Koska kämppikseni oli Porissa, tiedossa oli oikea treffi- ilta. Kun Matias tuli, kävimme kaupassa ja teimme hyvää iltapalaa ja katsoimme vain telkkua (ja NFL:lää..) :D. Parasta oli silti vain yhdessä oleminen ja täydellisen sunnuntain fiilistely. 🙂
Tänään luentoni jälkeen kävimme lounaalla ja menimme kahville tietysti Raawka:an!

Vaasan Lady linen luksusta <3
Nutri Works:in MSM + C jauhe, terveyspommi!

Supershotin ohje:
Shotin nimi tulee siitä, että se on oikeasti aika super.

n. 1 dl vettä
1-2 g ruususuolaa
2-3 mittalusikallista (eli n. 1/2 tl) Nutri Works:in MSM+C jauhetta (MSM on tärkeä rikki, jolla on lukuisia terveysvaikutuksia)
1 tl inkiväärijauhetta (tai raastettua inkivääriä)
puolikkaan sitruunan mehu
1 tl kurkumaa

Sekoita kaikki mausteet veteen ja vedä ykkösellä alas!
Aineenvaihduntasi herää ja kropan nesteytys tehostuu! Juo päälle tuopillinen vettä.
(Ps. jos aamulla tökkii juoda ihan kylmää vettä, juo hieman haaleaa. Haalean veden sanotaan myös imeytyvä paremmin, joten anna mennä.)

Herkkuja yhteistyössä Semper Suomen & Nutri Works: in kanssa

 

Syysaamun minibrunssini koostui:

Puurosta mihin sekoitin Iso Worx vaniljaheraa (makeutus vain steviasta), päälle laitoin Semper Suomen Good`N`Go apple cinnamon oatmeal:ia (maidoton, gluteeniton, vegaani ja ilman lisättyä sokeria NIIN HYVÄÄ) päälle vielä marjoja, tilkka mantelimaitoa ja mausteiksi kanelia, kardemummaa, suolaa ja ripaus steviaa.

Semper Suomen Myslinäkkileivistä, jotka maistuvat kookokselta, kanelilta ja karpalolta. Koska olen makean ystävä enemmän kuin suolaisen, laitoin päälle erilaisia Good`N`Go:n oatmeal:eja, marjoja ja yhteen kanelia & kookosöljyä. Oli tosi hyviä! Testasin myös jos suolainen lisuke sopii, eli tässä tapauksessa leikkele, ja hyvin toimi sekin!

Luulen että sunnuntai taitaakin olla viikon lempipäiväni. Oli töitä tai ei niin minusta tuntuu että ihmiset ottavat silloin rennosti, ovat yhdessä perheensä kanssa ja syövät hyvin.

Energistä viikkoa!
– Johanna

 

 

0
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday