Sittenkin täydellinen joulu? Ja vinkit terveellisiin antibiootteihin

Ihanaa viikonloppua!

Minunhan oli tarkoitus lähteä tänään ajelemaan Helsinkiin Poseland bloggareiden pikkujouluihin. Olen ollut vähän puolikuntoinen ja koska viime yönä taas nousi kuume, on pakko jäädä huilaamaan kotiin. Myönnän että minulla on ollut tosi kova stressi viime aikoina. Koulusta on ollut tällä viikolla viimeiset tentit ja deadlinet, jotka ovat painaneet päälle Vaasassa ja viimeisiä muuttokuormia ollaan viety uuteen kotiin Porissa.

Sitten on ollut tämä jouluasia. Siis olen aina ollut sitä mieltä ettei maailman ihaninta aikaa saisi stressata ja nyt olen itse tehnyt sitä aivan hullusti. En suinkaan lahjojen tai tarjoilujen suhteen. Olen aijemin kertonutkin että perheeni on lähdössä Rukalle jouluksi. Olen palanut halusta lähteä pohjoiseen, eli lomalle jonnekin missä en vaan voi tehdä mitään stressaavaa. Ongelmana tässä on ollut se, että Matiaksen tytär Viivi jäisi hänen äidin puolen sukunsa kanssa Poriin jouluksi. Nyt olemme sitten miettineet eri vaihtoehtoja.. Jäisikö Matas Poriin ja minä lähtisin Rukalle oman perheeni kanssa, tulisiko Matias sittenkin kanssamme Rukalle niin että me saisimme olla yhdessä joulun, vai tulisiko hän vain osaksi viikkoa tai jäisimmekö me kaikki kolme Poriin? Jouluna olemme Matiaksen kanssa useasti joutuneet istumaan paljon autossa, eli ajelleet paikasta toiseen. Jokainen joulu on ollut ihana kun olemme nähneet molempien sukulaisia, mutta ajatus siitä että saisimme olla yhdessä paikassa rauhassa tuntuu unelmalta.

Saimme asialle eilen vihdoin lopullisen päätöksen kun sovimme että Viivi tulee perheeni kanssa viettämään joulua Rukalle! Päätös oli vielä Viivin oma ja voin kertoa että hänkin on aika innoissaan tulevasta reissusta. Näin voimme siis molemmat Matiaksen kanssa lähteä mukaan chillailemaan ihanaan Lappiin. Eilen mietin kyllä useamman kerran että mitä olen tehnyt näin oikein että saan kaikki mun rakkaimmat parhaat ihmiset ja perheenjäsenet (yhtä siskoa lukuunottamatta) jouluksi samaan paikkaan? Olin niin iloinen eilen että meinasi itku päästä. Matiaksen sukulaisten kanssa järkkäämme sitten jouludinnerin ennen reissua ensi viikolla. Näin ne asiat aina tuppaavat järjestymään. <3

Se että olen kuumeessa on pikkujuttu tähän verrattuna, mutta harmittaa silti skipata pikkujoulut mitä olin odottanut kuin kuuta nousevaa.. Kaikkea ei voi saada eikö vain? Se mitä nyt voin tehdä on nauttia luonnon antibiootteja joka päivä. Normaaleita antibiootteja välttelen meinaan kaiken minkä voin. Eli, jos olet kipeä, kokeile ensin käyttää näitä ennen kuin haet lääkäriltä rohtoja. Tulee halvemmaksikin ja kroppa kiittää! 🙂

Saanko esitellä, neljä TERVEYSPOMMIA!

Inkivääri
Taistelee tulehduksia ja bakteereja vastaan, lisää entsyymejä, stimuloi haiman toimintaa, ehkäisee pahoinvointia, ehkäisee sydäntauteja, poistaa kipua, auttaa flunssaan, piristää, voi auttaa hammassärkyyn ja pahanhajuiseen hengitykseen.

Valkosipuli
Ehkäisee flunssaa, poistaa tulehdusta kehosta, parantaa vastustuskykyä, alentaa kolesterolia, parantaa ruuansulatusta ja puhdistaa maksaa.

Hunaja
Alentaa kolesterolia, poistaa tulehdusta, siedättää allergioita, pehmentää ihoa, parantaa ruuansulatusta, tappaa bakteereja ja auttaa flunssan hoidossa (sisältää C- vitamiinia, B- vitamiinia, magnesiumia, kaliumia, kalsiumia, fosforia, sinkkiä, kuparia, kromia, booria, fluoria, mangaania ja rautaa)

Kurkuma
Poistaa tulehdusta, parantaa vastustuskykyä, edistää suolen toimintaa, parantaa flunssaa, vähentää kipuja, parantaa haavoja, voi ehkäistä syöpää, alentaa kolesterolia, ehkäisee sydänkohtausta, poistaa närästystä ja auttaa Alzheimerin tautiin.

Nauttikaa joulunajasta, se on parasta! <3
– Johanna

0
Jaa:

This Post Has 4 Comments

  1. Jeee Ruka ❤️

    1. ?❤️❤️

  2. On kyllä aika kovia terveysväittämiä. Mihin lähteisiin nuo väittämät perustuvat?

    Ja kuinka paljon pitäisi noita tuotteita nauttia, että niistä olisi jotain mahdollista terveysvaikutusta.

    1. Moikka ja kiitos kommentistasi :). Kirjoittelen blogiini aina omia mielipiteitä, kokemuksia ja itse opiskeltuja juttuja.

Vastaa

Close Menu

Black Friday