Täydelliset 24 h ennen “oikeita töitä”

Eilen se alkoi, nimittäin ne mun “oikeat työt”  . Olimme koululla jo valmistelleet tulevaa syksyä ja perjantaina mietinkin että nyt oikeastaan puuttuu enää itse lapset. Monilla kouluilla onkin pyörähtänyt lukuvuosi käyntiin jo muutamia päiviä aiemmin, mutta meillä alkoi vasta eilen.

Monet on kysyneet että millainen fiilis vaihtaa lennosta kahvilahommista opettajahommiin. Niinkuin joka vuosi, tuntuu haikealta miettiä että Ice cream house on tämän kuun vielä auki ja menee sitten taas talviunilleen. Koska kesä on aina tietyllä tavalla myös fyysisesti ja varsinkin henkisesti rankka, on myös helpottavaa siirtyä erilaisiin vastuutehtäviin. Olen todella innoissani syksystä ja koska tiedän että Ice cream housella siskoni ja työntekijämme hoitavat hommat viimisen päälle hyvin, voin huoletta keskittyä uuteen työhöni ja graduun.

Kesälomamme pidimme Alexandran kanssa heti alkukesästä kun lähdimme viikonlopuksi relaamaan etelän lämpöön. Se oli hyvä päätös koska siellä saimme akut ladattua pitkää kesää varten. Totuus on myös se että kovimpana sesonkiaikana ei vaan kannata lomailla. Päiväreissuja on tietysti pystytty silloin tällöin vapaapäivinä tekemään mikä on ollut kiva.

Päätimme myös vähän extempore meiningillä osallistua Porin Extremerun- tapahtumaan viikonloppuna. Lähdimme siis lauantain lyhennetyn työpäivän jälkeen Yyteriin ihanan hyväntuuliseen juoksutapahtumaan. Meillä oli Team Ice cream housen kanssa tosi hauskaa ja haluan ehdottomasti osallistua tulevaisuudessakin kyseiseen tapahtumaan. Hyvän mielen urheilutapahtumat ovat kyllä mun makuun!

Koska minulla oli piiitkästä aikaa sunnuntai vapaa, päätimme vielä lähteä Tampereelle yhdeksi yöksi lauantaina illalla ihan vaan rauhoittumaan ilman mitään sen kummempia suunnitelmia. Yövyimme Lapland Hotelsin hotlassa ja oli hauskaa mennä vähän persoonallisempaan hotelliin tällä kertaa. Eniten odotin tietysti hotellin aamupalaa joka osoittautui oikein hyväksi. Puolikas viikonloppu vapaata tuntui hyvältä. Tästä viikosta lähtien mulla on periaatteessa viikonloput aina vapaat? Rehellisesti sanottuna en oikeasti tiedä koska mulla on ollut viikonloput vapaat.. Villi veikkaus on että ehkä 11 vuotiaana.

Tänään ohjelmassa töiden jälkeen treeniä ja tyttöjä. Kivaa viikkoa!

– Johanna

3
Jaa:

This Post Has 2 Comments

 1. Hei, pidän blogistasi ja luen sitä usein, sillä aiheet joita pohdit ovat hyvin ajankohtaisia ja ne herättävät usein itsessäni paljon ajatuksia. Olen kuitenkin usein miettinyt sitä, että kun sinusta tulee opettaja niin miksi sinun kielellinen viestintä on jotenkin kankean oloista ja sisältää suhteellisen paljon perus kielioppivirheitä, sellaisia mitä edes yläaste-ikäisiltä ei näe. Tarkoitus ei ole millään tapaa loukata, mutta yleinen käsitykseni kansankynttilöistä on se juuri se, että he ovat vahvoja näissä perusasioissa. Mielestäni rakentavan palautteen antaminen ja saaminen on erittäin tärkeää, koska sen avulla pystymme aina kehittämään itseämme. Onneksi näin tunteita herättävänä ihmisenä olet varmasti aikaisemminkin saanut suoraa palautetta, joten sinulle on helppo sitä antaa. Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

  1. Moikka!
   Kiitos Roosa viestistäsi. Itseasiassa ymmärrän huolesi. Välillä saan huomautuksia kavereiltanikin että olen kirjoittanut jonkun lauseen tai sanan väärin. Kun aloitin bloggaamisen niin mietin kauan millä kielellä kirjoittaisin. Äidinkieleni on ruotsi ja olen aina opiskellut ruotsiksi, eli se olisi tietysti luonnollisempaa itselleni. Päädyin kuitenkin kirjoittamaan suomeksi koska koen että se sopii paremmin lukijakunnalleni.
   Toivottavasti tämä avarsi hiukan. 🙂
   Kivaa syksyä sinnekin!

Vastaa

Close Menu

Black Friday