Tulossa irrotteluviikonloppu!

Vaatekriisistä selvitty, ripset huollettu, töissä sykitty, tarvittavat kamat hankittu!

VIHDOIN SE ON TÄÄLLÄ!! Nimittäin huomenna työpäivän jälkeen suuntaamme parhaiden ystävieni kanssa Turkuun viikonlopuksi. On niin siistiä että ollaan tyttöjen kanssa saatu vihdoin järjestettyä kokonainen viikonloppu yhteistä aikaa. <3 Koska meillä kaikilla on omat työt ja menot on nykyään haastavaa saada aikaiseksi yhteisiä reissuja.

Ollaan siis menossa Ruisrockiin festareille ja vaikken oikein ole festari ihminen, odotan tätä tapahtumaa tosi paljon. Ruissi on minusta ehkä parhaat ja ”siisteimmät” festarit missä olen käynyt. Viime vuonna koko kesä meni dieetillä, joten siksi on kiva päästä paikan päälle tänä vuonna. Sääennuste lupaa toistaiseksi ihan kivaa ilmaakin! Eli saadaan kesäfiilis huippuun!

En hirveän usein käy juhlimassa tai edes käytä alkoholia. Joissain tapahtumissa päätän ottaa vähän viiniä ja joissain en. Välillä kuitenkin teen sitä ja minusta se on kivaa. Vaikka kuinka terveysintoilija olenkin niin viini kuuluu minusta juhlaan. Sitäpaitsi minusta on terveellistä osata myös irrotella. 🙂 Kohtuus kaikessa tietysti tässäkin asiassa. Kesä on yllättävän lyhyt, nautitaan siitä!

 

Ihanaa keskikesän viikonloppua,

Johanna

3
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday