Uudella tekniikalla microblading kulmat!

Moikka,

lupasin tosiaan instagramissa ja snäpissä että kerron tarkemmin kulmista jotka kävin ottamassa viikko sitten Diamond Clinic Vaasa:ssa. Minulla on itselläni suhteellisen tummat piirteet luonnostaan ja aika ”valmis” kulmakarvojen malli, mutta olen siitä huolimatta pikkusen korostanut tummuutta päivämeikissäni. Olen superiloinen että päätin mennä ottamaan kestomigmennoinnin kulmiini! Diamond Clinicin Sonja laittoi minulle kyseiset ihanuudet. Sonja varaa asiakkailleen joka kerta tarpeeksi aikaa suunnitteluun. Ennen toimenpidettä mietitte millä tekniikalla kannattaa tehdä, että se sopii juuri sinun piirteillesi. Itse tykkään ”värittää” kulmani värillä millä on vähän sellainen puuterimainen koostumus, että lopputuloksesta tulisi luonnollinen eikä liian ”raju”. Koska päätin nyt myös mietinnän jälkeen oikeasti ottaa kestopigmenoinnin, halusin myös että ne kestävät mahdollisimman kauan.

Näiden syiden takia valitsimme minulle uuden Nano + Powder- microblading tekniikan. En ollut ennen kuullut muusta kuin ainoastaan perus microbladingista, mutta olen onnellinen että valitsin juuri Nano + Powderin, koska rakastunut uusiin kulmiini aivan täysin. Mikä parasta, keskimääräinen pysyvyys on jopa 3 vuotta!
Jos kiinnostuit, suosittelen tarttumaan marraskuun tarjouksiin!! Näin laadukasta jälkeä ei meinaan näin halvalla muuten saa!

Mikä on microblading?

Kulmamuotoilua jolla saat itsellesi kauniit kulmat pigmentin avulla. Pigmentti jota Diamond Clinic Vaasa käyttää on 100 % luonnollisia eivätkä sisällä metalleja tai ole haitallisia iholle. Toimenpide on vähän niinkuin tatuoiminen, mutta on eri asia kun pysyvä pigmentionti. Yleensä kulmat ”paranevat” noin viikossa ja noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja silloin tehdään yleensä vielä vahvistus parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Hinta: 250 €

Mikä on Nanomicrblading?

Nanomicroblading on uusi tekniikka joka saattaa sopia jollekkin paremmin kuin perinteinen microblading tekniikka. Nanokulmat piirretään käsityönä niin että karvansuunnat myötäilevät asiakkaan luonnollisia suuntia ja korostavat asiakkaan parhaita kasvonpiirteitä. Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan erikseen sopiva muotoilu ja väri. Marraskuun loppuun: 275 € (norm. 350 €)

Sain testiin huiput Sudio Sweden blootooth kuulokkeet! (Yhteistyössä Sudio Sweden:in kanssa)

 

Mikä on Nano + Powder- microblading?

Nano microblading voidaan yhdisää myös powder tekniikkaan. Tässä tekniikassa väritetään kulmaa sopivalla tavalla. Väriä voidaan laittaa kevyemmin tai vahvemmin niin etteivät karvat erotu niin paljoa. Tämä tekniikka on pitkäkestoinen koska väripigmentti tarttuu ihoon hyvin. Tällä tekniikalla laitetut kulmat voivat pysyä jopa 3 vuotta! Tällä ihanalla tekniikalla minulle laitettiin kulmat kuntoon ja olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen. Itse pidän luonnollisesta lookista ja Sonja onnistui tehtävässään loistavasti! <3 Marraskuun loppuun: 300 € (norm. 400 €)

(Nämä täydelliset kulmat yhetistyössä Diamond Clinic Vaasa:n kanssa)

 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, voit laittaa niitä Sonjalle direct messagella instagramissa profiileissa: @sk.brows tai @diamondclinicvaasa. Kannattaa muutenkin käydä tsekkaamassa profiilit ja katsoa kuvia ja seurailla ajankohtaisia tarjouksia.

Muutaman viikon päästä menenkin jo vahvistukseen, joka kuuluu hintaan. En malta odottaa! Paljon kivoja juttuja on nyt kyllä tapahtunut. Olen meinaan myös aivan ihastunut uusiin Sudio Sweden:in bluetooth kuulokkeisiini! Itselläni on käytössä Regent- White malli, jossa on ihanat vaihdettavat päädyt, ettei pääse kyllästymään. Kannattaa käydä katsomassa heidän kaunis instagram tili (@sudio) ja tutustua netissä heidän tuotteisiin. Kaikista tuotteista saa nyt koodilla johanna15 15% alennusta! Ei muuta kun jouluostoksille.

 Muista hemmotella itseäsi pienillä kivoilla jutuilla! Piristää kummasti perusarkea. 🙂
– Johanna

2
Jaa:

This Post Has 3 Comments

  1. Jos tekee jutun, jossa mainostaa/kertoo kulmakarvoista, olisi kiva jos postauksessa olisi kunnollisia ja tarkkoja kuvia kulmakarvoista. Nyt kuvat on lähes kaikki erikoisista kuvakulmista eikä niistä muutenkaan näe kunnolla lopputulosta.. Vesittää vähän koko postauksen idean.

    1. Moikka Laura!
      Ikävää että sinusta tuntuu ettet nää kuvista kunnollista lopputulosta. Nyt kun sanot niin edestä otettu kuva olisi voinut olla selkeämpi. Olen instan ja snäpin puolella kuvaillut kulmiani myös edestäpäin ns. lähempää, mutta otan tästä varmasti opikseni ensi kertaa ajatellen. Ihanaa viikkoa sinne!

  2. Täytyypä käydä kurkkaamassa sieltä! Mukavaa viikkoa myös sinulle 🙂

Vastaa

Close Menu

Black Friday