Viikonloppu Helsingissä ja vinkkivitonen

*yhteistyössä Stoorla: n kanssa

Olipas kiva viikonloppu taas! Pakko myöntää silti että olen aika poikki. Lauantaina suoraan töistä suunnaksi Helsinki ja eilen aamulla sieltä suoraan töihin Poriin. Eli pikavisiitti mutta superhauska sellainen! Oltiin siis meidän ihanien työntekijöiden kanssa viettämässä tyttöjeniltaa Helsingin Löylyssä. Tytöt ovat jaksaneet todella hyvin paiskia töitä tässä kovassa helteessä koko kesän, joten päätin että nyt heidän on pakko päästä vähän tuulettumaan.

Mutta aiheeseen. Sain mahdollisuuden testata Stoorla- verkkokaupan tuotteita. Verkkokaupasta saa ihania meikkejä, ihonhoitotuotteita ja muita hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Minusta tähän verkkokauppaan on koottu kaikki sellaiset tuotteet mihin itse tykkään satsata ja panostaa. On rentoa kun löytyi sivusto mistä saat kaiken kerralla. Toimitus oli myös todella nopea ja sujui ongelmitta. Huomasin myös että olisi ollut mahdollisuus pikatoimitukseen, joka voi välillä todellakin olla tarpeen. Tällä kertaa normaali toimitusaika riitti että sain tuotteet messiin meidän viikonloppureissulle. Koska ulkona on niin kuuma, en halunnut että meikkini sulaa samantien pois kasvoilta. Ihana aurinkopuuterisetti piti huolen siitä että näin olisi päässyt käymään.

Koska minulla on ripsienpidennykset ja microblading kulmat, en ihan joka päivä jaksa meikata. Kesällä varsinkin riittää välillä että saa huitaista vähän aurinkopuuteria kasvoille. Aurinkopuuteri on itseasiassa ensimmäinen meikkituote mitä olen ikinä edes alkanut käyttämään joskus teini- ikäisenä ja varmaan mun lempi meikkituote. Olen huomannut että aurinkopuutereissa on oikeasti todella suuria eroja ja koska luottotuotteeni lopetettiin joskus pari vuotta sitten, on ollut haastavaa löytää vastaava tuote. Minulle ei henkilökohtaisesti sovi liian matta meikki vaan tykkään laittaa highlaitteja, heleyttä ja pikkuisen kiiltoa. Nämä highlightit kuitenkin viimeistelevät meikin eikä pohjassa saa olla liikaa mitään glittereitä. Vaadin että aurinkopuuterini korostaa rusketustani, muttei tee kokonaisuudesta tunkkaista. Jos olet samoilla linjoilla kuin minä, suosittelen Physicians formula:n Bronze booster:ia jota saa Stoorlasta.

Itse tykkään hyvinkin simppeleistä meikeistä ja käytän itselleni usein nude- tyylistä meikkiä, oli kyseessä sitten juhla tai arki. Tykkään käyttää tummempia luomivärejä kun lähden viettämään iltaa tai jos haluan laittautua enemmän, niinkuin esimerkiksi lauantaina. Tykkään myös käyttää montaa eri luomivärisävyä, mattoja ja kiiltäviä. Stoorlasta löysin Rimmelin luomiväripaletin mihin rakastuin sen monipuolisuuden takia. Sävyt sopivat minusta itselleni hyvin koska toimivat hyvin arjessa kuin juhlassakin. Luomiväripaletissa on mielestäni kaikki olennaiset sävyt.

Tykästyin verkkokauppan tuotteisiin ja hintoihin niin paljon että tilasin näitä kyseisiä tuotteita useamman kappaleen varastoon. Jos sinua kiinnostaa kyseinen verkkokuppa, kannatta mennä tsekkaamaan heidän sivunsa TÄÄLTÄ. Stoorlassa on myös hyviä tarjouksia mitä kannattaa vilkaista.

Mä en ymmärrä oikeasti miten nopeasti aika menee näin kesällä. Enää kaksi viikkoa ja alkaa opettajatyöt. Olen innoissani uusista haasteista, mutta myös siitä että säännölliset työajat ja arkirytmit alkavat. Nyt alkaa olemaan kesän juhlat juhlittu ja keskittymiseni aijon suunnata kovaan treeniin ja palautumiseen. Suurin ero kesällä on itselläni lyhyemmät yöunet, eli nyt fokus myös siihen.

@saraaleksandran @alexandrakokkila

 

– Johanna

2
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday