Creepy Carnival – The End

Juhlat pääsivät vauhtiin kun kaikki löysivät paikkansa salista ja vihreän drinkin edestään. Pellen tervehdyksien ja tervetulojen jälkeen päästettiin lavalle älyttömän taitava tankotanssija Ellen, joka on voittanut mm. SM-kilpailuissa kultaa taidoillaan.

Tämän jälkeen hengähdettiin, syötiin välipalaa ja höpistiin mukavia. Booli maistui ja porukka pyöri pöydästä toiseen. Vuorossa oli lisää ohjelmaa. Karmivan musiikin alkaessa kaksi pelottavaa pelleä kiersivät yleisössä kiljaisujen saattelemana. He jakoivat osalle ilmapalloista tehtyjä hauskoja hahmoja. Myöhemmin oli myös arvontojen ja pukupalkintojen voittajien julkistaminen pellejen toimesta.

111

ererer
Tekokäsiä joka lähtöön punanaamiosta!

123123ed

ssss

Bändi saapui lavalle kahdeksan aikaan aloittamaan ensimmäisen settinsä ja meininki oli mahtava. Ensimmäiset setin jälkeen lavalle astui Stand-up koomikko XL-Sami joka päräytti ohjelmansa käyntiin samantien hurjalla huumorilla josta heikoimmat kuulijat voivat astua taka-vasemmalle!

XL-Samin show oli roisilla tavalla hauska ja mieleenpainuva, ronskia huumoria – ronskilla otteella! Suosittelen bileisiin jossa ei todellakaan oteta asioita liian vakavasti ja halutaan pitää hauskaa. Samin shown ja monet muut ohjelmat saa varattua Heavy Eventsiltä -> TÄSTÄ linkistä.

asasasa

Heavy Eventsin ja itse XL-Samin kanssa asiat meni täysin nappiin. Yhteydenotto, asioiden sopiminen ja jatkoviestintä onnistui kaikki mainiosti ja voin ehdottomasti suositella heitä!

hyy

Samin jälkeen lavalle palasi bändi joka keikutti lantioitamme vielä yli tunnin ja ilta oli tämän jälkeen paketissa. Tämän jälkeen suurinosa kansaa suuntasi kaupungille jonne itsekin menin Beetlejuicena pyörimään. Muutama katse tuli kerättyä.

Kaiken kaikkiaan juhlat olivat täydelliset. Ainoa mitä muuttaisin olisi se, etten itse hoitaisi musiikki ja säätöpuolta, koska se aika oli aina pois kavereideni kanssa olosta. Keittiöpuolen, pelleilyn ja muun avun hoiti “Supertiimini”. Joten iso Kiitos Elina, Timo, Piia, Lassi ja Roosa! Ilman teitä juhlissa olisi syöty näkkileipää ja rekvisiittana olisi toiminut silmäpussini.

loppu

Mahtavaa olla kolkytä. 😊🎈🎪

Hyvää Sunnuntaita kaikille!

1
Jaa:

Vastaa

Close Menu

Black Friday